2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 73 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از ۲۵ به بعد که الان ۲۷ سالمه همینجوری شدم و روز به روزم دارم بدتر میشم حس میکنم طبیعیه یجورای ...

راستی حسابگر شدم ولی اصلا بخدا تاثیر نمیزاره تو مالی  هر چقدر آدم واسه دلش خرج کنه همونقدر خدا میده  بجاش خرج تصادف میکنم خیلی اعصابم خراب شده باهمه دعوا دارم قبلا باهمه دوس بودم روز بود اینقدر میرفتم اینور اونور شب دیگه خونه نمیومدم همش خونه دوستام بودن 

داداش با آدم امید وار بگرد شغلت چیه رشتت چیه خدمت رفتی

اصلا نمیتونم حتی با داداشم حرف بزنم 

خدمت آره 

کارم مبلمانه 

حساس شدم قبلا میرفتم تو یه جمع هایی که نصفشون غریبه بودن همونجا با هاشون آشنا میشدم الا به آشناهامم اعتماد نمیکنم ده قدم بردارم

ادم گاهی خلق بالا داره و گاهی پایین،اگر موضوع خاصی ذهنتونو مشغول کرده و حل نشده مونده ممکنه ازون باش ...

اخه یادم نیست  مغزم سنگین شده قبلا مثل بلبل حرف میزدم 

الا یادم میره بعد میگم حرف بزنم که چی بشه اصلا رفیق شم چی بشه همش واسه خودم واسه اینکه تنها نباشم دلیل میارم که ولش کن رفیق چیه

نامردی دیدی از کسی 

اون که خیلی  هزار بار ولی قبلا مهم نبود تهش تعویض میکردم دوستمو  دوباره زود روحیه میگرفتم الا انگاره فقط دنبال اینم که از سرکار میام فقط بخوابم خوابمم نمیاد فیلم نگا میکنم من تازه ۳ ماهه فیلم میبینم قبل این سه ماه  اگه فیلمم میدیدم تو جمع بود یا بخاطر طرفم بود الا نه تنهایی هم خوبه واسم هم سخته ولی میترسم از همه 

فک میکنم همه بدن 

2790
2778
2791
2779
2792