2777
2789
عنوان

📌افزایش ظرفیت ( روح )

821 بازدید | 84 پست

سلام

قبل از اینکه وارد اصل ماجرا بشم ، ممنون میشم اگه کاربر مذهبی ای رو میشناسین ، توی این تاپیک تگ کنید ، و همچنین کاربر های " پرتقال تامسونم " و " اعتصامی "

سوال :

دوستان ، میخوام ازتون بپرسم ، فرض کنید ، به واسطه یه اتفاقی ، این موهبت رو دارین که از یه ماجرایی زودتر از بقیه با خبر بشین ، حس 6 نه ها ، چون اون ممکنه اشتباه کنه ، یه موهبت الهی که همیشه هر چی بهتون گفت ، همون اتفاق افتاده و این اذیتتون میکنه ، یعنی انگار هنوز ظرفیت تحملش رو ندارین. نمیگم اون موهبت بده ، میگم ظرفیت تحملش رو ، در اون لحظه ، ندارین.

بعنوان مثال ، شما میرین بیرون و یهو به دلتون میفته که الان که دارین رانندگی میکنید ، 2 دقیقه بعد جلوتر تصادف میشه و اگه اونجا باشین جونتون در خطره ، میزنید کنار و اصن جلوتر نمیرین بعد جلوی چشم شما ، یه تصادف بد اتفاق می افته

یا مواردی مثل این

چیکار باید کرد؟ یا چطور باید ظرفیت روحی رو افزایش داد یا ایا باید سوره خاصی رو خوند ؟؟؟ 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خفن نیست؟

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»

نمیدونم ولی شاید سوره ی فلق کمکتون کنه، میتونید بپرسین، یه شماره ای هست که یه بخش داره که مشاوره میدن و اون افراد مشاور دهنده مذهبی هم هستن، ۰۹۶۴۰۰ 

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
برای من این اتفاق چند بار افتاده 

سلام

شما چه واکنشی داشتین؟ براتون خوب بوده یا بد؟

اذیت نشدین؟ یا اونها رو جدی گرفتین و باهاش کنار اومدین و مثلا گفتین که باید بهش عادت کنم؟

.
منظورم اینه که اون موهبت باعث ترس میشه و طرفم امادگیشو نداره چون هر لحظه یه چیز جدید رو باید انتظار ...

تجربشو داشتین؟

سلام ممنونم  🙏💐

سلام🤍