2777
2789
عنوان

📌افزایش ظرفیت ( روح )

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 84 پست
سلام شما چه واکنشی داشتین؟ براتون خوب بوده یا بد؟ اذیت نشدین؟ یا اونها رو جدی گرفتین و باهاش کنار ...

بعضی هاش خوب بود ومن له اطرافیام گفتم  وچند لحظه بعد اتفاق افتاد  

ولی بدترین شکلش بود که به پدرم گفتم مادرش فوت کرده ویک دفعه از جا بلند شدم چند ساعت بعد خبرشو دادن  خیلی این رو باز نمی کنم   چون اطرافیانم حس بدی پیدا می کنن

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خفن نیست؟

چیزی که زندگی عادی رو از روال خودش خارج کنه

و باعث ترس و اینا بشه ، به نظر من نه

اخه ممکنه یکی بگه خیلی باحاله که زودتر میفهمی ولی تصور کن یهو به دلت یه اتفاق خیلی بد میفته که به هم میریزه تو رو 

از طرفی کسی باورت نمیکنه

.

به نظرم زیاد بهش توجه نکن هر چیز بدی اومد تو ذهنت برو اب رو باز کن به اب بگو بعدم تلقین کن اون اتفاق بد قرار نیست‌ اتفاق بیفته و به زندگیت ادامه بده به نظرم بیشتر بدونی راجبش مثل ی گودال میشه برات بیشتر میرین توش 

@ملیسا0038     @اعتصامی    

من مذهبیم !!!؟🙄🔪🥴

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چیزی که زندگی عادی رو از روال خودش خارج کنه و باعث ترس و اینا بشه ، به نظر من نه اخه ممکنه یکی بگه ...

میدونم، سخت هست، ولی بازم خفنه. یعنی یه جور خاصبه، وگرنه معلومه که آره، ادم استرس میگیره که نکنه من چیزیم شده باشه، یا حتی چون به دل من افتاد اینطوری شد، نگران نباشین، راه حلش رو پیدا کنید و انجامش بدین🤍

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
@ملیسا0038     @اعتصامی    

ممنون جانم لطف کردی 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
پرتقال تامسونم نمیاره تو تگ 

@پرتقالتامسونم  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
سلام من نمیترسم

بیشتر توضیح بدین

واقعا نمی ترسین؟ 

فرض کنید اون طرف از این بابت میترسه ، چطور ترسش رو کنترل کنه

و اوضاع رو مدیریت کنه؟

همیشه که خبر خوب نیست که ، ممکنه یه اتفاق بد و یا وحشتناک هم باشه ، اینش بده

.