2777
2789
عنوان

مهریه

173 بازدید | 17 پست

سلام خانما  مهریه به اندازه سال تولد به میلادی و یک سفر اروپایی و گل رز به تعداد سال تولد به میلادی و تمام حقوق یعنی حق طلاق و حق حضانت و وکالت خروج از کشور و حق تحصیل و اشتغال کمی سنگین نیست؟عادلانه هست بنظرتون؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من منطقی نیست

راستش به نظر من ندید بدید بازیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بهتره از خواب بیدار بشی 🤣🤣🤣🤣 من اگه پسر بودم یا پسر داشتم با ادمی که اینفد مادی و پرتوقع هست ازد ...

اولا من نگفتم برای منه دوما من ۲۲ ساله ازدواج کردم و الان دخترم ۱۷ سالشه شما اینقدر سریع یه طرفه به قاضی نرو

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
به نظر من منطقی نیست راستش به نظر من ندید بدید بازیه

درسته من هم همین رو بهشون گفتم که مگه معامله اس ازدواجه خرید و فروش نیست که

بنظرم وقتی حق طلاق و همه حقوق رو میگیره آدم مهریه رو نباید سنگین بگیره

درسته  منطقیه

اولا من نگفتم برای منه دوما من ۲۲ ساله ازدواج کردم و الان دخترم ۱۷ سالشه شما اینقدر سریع یه طر ...

منم نگفتم برا توا! گفتم بهتره بیدار شی اگه فکر مبکنی کسی همچین مهریه ای میده! بعدشم گفتم هرکس همچین شرایطی بخواد پسره باید فقط فرار کنه چون این غول مرحله اوله این ادم زندگی‌بکن نیست! اگه هم برای دخترت میخوای که هنوز بچه اس و کودک همسریه برای هرکس‌این مهریه منطقی نیست.

تو رویا بهت میدن 😂😂

جهت طنز عرض نکردم شاید واسه شما خیلی رویاییه 

درسته من اینقدر مهریه سنگین نذاشتم و برای من  نصف این مقدار بود ولی مثل شما خودمو کم ارزش نمیدونم زن حقش خیلی بیشتر از این هاست 

حالا اینکه ارزش شما چقدره خودتون میدونین در ضمن این مهریه برای من نیست 

منم نگفتم برا توا! گفتم بهتره بیدار شی اگه فکر مبکنی کسی همچین مهریه ای میده! بعدشم گفتم هرکس همچین ...

دقیقا همینو گفتی  

احتیاجی به نگرانی شما نیست بهتره تو به فکر خودت باشی که اینقدر ارزش خودتو ناچیز میدونی البته از قدیم گفتن از کوزه همان تراود که در اوست  زن ارزشش خیلی بیشتر از چندتا سکه اس کاش اینو خیلیا بفهمن من مثل شما فکر نمیکنم که دختر باید تو سن کم ازدواج کنه این تو خانواده ما رسم نیست رسم شمارو نمیدونم و ارتباطی به منم نداره 

فک نمیکنم کسی این مهریه رو قبول کنه...من برای دخترم تو نظرمه ک‌مهریه رو کم بذارم ولی تمام حق و حقوق ...

درسته بنظرمنم این مقدار مهریه غیرمعقوله و واقعا اینجوری خانواده پسر تحت فشار قرار میگیرن