سلام خانما مهریه به اندازه سال تولد به میلادی و یک سفر اروپایی و گل رز به تعداد سال تولد به میلادی و تمام حقوق یعنی حق طلاق و حق حضانت و وکالت خروج از کشور و حق تحصیل و اشتغال کمی سنگین نیست؟عادلانه هست بنظرتون؟
لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اولا من نگفتم برای منه دوما من ۲۲ ساله ازدواج کردم و الان دخترم ۱۷ سالشه شما اینقدر سریع یه طر ...
منم نگفتم برا توا! گفتم بهتره بیدار شی اگه فکر مبکنی کسی همچین مهریه ای میده! بعدشم گفتم هرکس همچین شرایطی بخواد پسره باید فقط فرار کنه چون این غول مرحله اوله این ادم زندگیبکن نیست! اگه هم برای دخترت میخوای که هنوز بچه اس و کودک همسریه برای هرکساین مهریه منطقی نیست.
احتیاجی به نگرانی شما نیست بهتره تو به فکر خودت باشی که اینقدر ارزش خودتو ناچیز میدونی البته از قدیم گفتن از کوزه همان تراود که در اوست زن ارزشش خیلی بیشتر از چندتا سکه اس کاش اینو خیلیا بفهمن من مثل شما فکر نمیکنم که دختر باید تو سن کم ازدواج کنه این تو خانواده ما رسم نیست رسم شمارو نمیدونم و ارتباطی به منم نداره
لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری