2777
2789

بله متاسفانه داروهای شیمیایی اصلا تاثیر ندارند  همون داروهای طبیعی یا طب سنتی و یا طب اسلامی عالیه   پیگیر باش  فقط دکترش'حاذق باشه و خودت صبور و مداومت داشته باشی و حتما اصلاح سبک زندگی هم داشته باشی   بعضی دکترا اینو نمی گن فقط دارو می دن  درحالیکه پایه ی طب سنتی و اسلامی برای درمان بارداری وتنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگیه  یعنی تغذیه سالم و طبیعی   شبها حتما زود بخوابی  صبح زود بیدار بشی   پیاده روی روزی نیم ساعت و هوای سالم  

بله متاسفانه داروهای شیمیایی اصلا تاثیر ندارند  همون داروهای طبیعی یا طب سنتی و یا طب اسلامی عا ...

ممنون از توضیحاتت اصلاح سبک و ورزش وتغذیه سالم دارم فقط دکتر حاذق کسی را میشناسی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از توضیحاتت اصلاح سبک و ورزش وتغذیه سالم دارم فقط دکتر حاذق کسی را میشناسی؟

خوبه خداروشکر    والّا دکتر کردافشار

شاگردای دکتر خیراندیش

دکترروازاده

دکتر عزیزخانی و شاگرداش تو کلینیک اسراء

و بازهم هست تاپیکها رو سرچ کن

و اما طب اسلامی که چندسالی هست  بیشتر از طب سنتی هم تعریف می کنند تو اغلب شهرها نمایندگی دارند  سرچ کن نمایندگی شهرتون پیدا کن شماره هاشون هست  علاوه بر این گروههای پرسش و پاسخ تو ایتا و تل دارند و ویزیتشون هم رایگانه

انشااله نتیجه می گیری