2789
عنوان

چله ترک گناه

3750 بازدید | 2 پست

سلام 

من ی زمانی تا همین چند ماه پیش حالم خیلی خراب بود افسردگی گرفته بودم و شدم ی ادم منزوی و بد اخلاق که هرروز تو خونمون بحث مینداختم و همه رو کلافه کردم حتی خودمو!یسری داستان ها واسم پیش اومد که نهایتش ب این ختم شد من فهمیدم خیلی وقته از خدا دور شدم!خیلی وقته صداش نزدم خیلی وقته فراموش کردم خدایی دارم!همین ی دلیل کافی بود.انگار یکی  ی کشیده خوابوند زیر گوشمو بم گف بسه!دیگه بسه!سرتو درد نیارم من توبه کردم!از هر گناه صغیره و کبیره توبه کردم و ورق زندگیم برگشت و تازه دارم میفهمم زندگی ینی چی...اون روزای قبل توبه همش سرم تو گوشی بود و تو اینستا و تلگرام بودم و همش فیلم میدیم و و خبر داغ همه حواشی دست من بود!و شدیدا درگیر مجازی بودم ولی روزای اخر حالم از مجازی بهم میخورد اصن یجور بود دابسمش میدیدم سردرد میگرفتم صدای خنده خواهرزادم اذیتم میکرد صدای ظرف و ظروف عین دریل تو گوشم بود خانوادم میرفت مسافرت من باشون نمیرفتم مهمون میومد من میزدم از خونه بیرون ک کسیو نبینم خیلی وقت بود عکسی از خودم نمیگرفتم!میدونی از خودم خیلی بدم میومد میرفتم جلو آیینه میگفتم ب چ درد میخوری تو لعنتی؟بارها سمت خودکشی رفتم حتی سناریو چیدم ک چطور خلاص شم ولی وقتی یاد این میفتادم مامانم بیاد بالا سرم چی ب سرش میاد؟!؟!؟!و همین یکی از دلایلی بود ک باعث شد من خودمو نکشم!وگرنه روزای وحشتناک سختیو داشتم جوریکه مو سفید کردم تو اوج جوونی!

خلاصه اش کنم برات با ی ااقای شنا شدم بم گف چله ترک گناه باید بگیری گفتم چی چی؟گف چله ترک گناه یکی چهل روز گناه نکنی.گفتم اقا من 4 ساعت گناه نکنم اون روز عیدمه!چهل روووووووووووز؟نمیتونم گفت بیا حالا توکل کن 

با کمال ناامیدی شروع کردم  ب چله..سخت بود روزای اول

کلافه بودم

خیلی کلافه

کسی ام نداشتم باش حرف بزنم...دیوونه میشدم هی گریه هی گریه..ولی دیدم کم کم داره ی تغییراتی پیش میاد.دیدم گناهایی ک سالها ب لجن کشید منو دارم ترکشون میکنم!عه!این منم؟دیدم دیگه خودزنی ندارم!خیلی وقته موهامو نمیکشم تو عصبانیت!عجبااااا

دیدم ن واقعا  یخبراییه! مشتاق تر رفتم جلو و همین ی چله کل زندگی و اینده و درس و شغلو ازدواج و همه چیز منو از ریشه عوض کرد!

من عوض شدم

من دختری بودم افسرده ولی الان پر از آرامشم

من خیلی وقت بود خدارو فراموش کردم ولی الان مدام  ب یاد معشوق الهی خودمم

من خیلی وقت بود دلم برا شاد بودن تنگ شده بود الان صدای خندمو میشنوم:)

بعد اون روزا وقتی دیدم حالم خوبه از اون روز سالت زندگیمو این دیدم که بیام سراغ ادمایی از جنس خودم

ادمای حال خراب!

میخوام حرفامو بهت بگم میخوام تجربه هامو بت بگم..ببین من  ب اخر خطر ِ زندگی رسیدم نمیخوام تو برسی...ی کانال زدم و اونجا میخوام ی چله ترک گناه بگیرم و این مسیر رو یبار دیگه بریم!ولی اینبار با تو 

میخوام حالت عوض شه میخوام زندگیت عوض شه

البته ن ک من کسی باشم..نه من خیلی حقیر ترم...بحث فقط درک داشتن ِ خداس

ی چله قبلا با اعضای کانال گرفتم و نتیجش خیلی عالی بود دیدم همون حسو حال منو بچه ها داشتن..ی خانمی بود میگفت خیلی باشوهرم بحث داشتم ولی بعد چله خیلی بهتر بودیم باهم:)

الان میخوام دوباره چله بگیرم...

اومدم ببینم شرایط فعلی زندگی کی مثل گذشته منه؟اومدم پیدات کنم...

اگر ب جایی رسیدی ک از خودت خسته ای!بیا تو جمعمون

میخوام ی چله بگیریم زندگیمون عوض بشه

ایدی کانال ایتا:baraye_vesal

اول برو تو ایتا/برو رو سرچ/برو رو بخش عناوین/حالا ایدی کانالو سرچ کن

اسم کانال طهورا

اگر مایل بودی بیای قدمت برچشم

اگر مایل نبودی بیای من رو قضاوت نکن

یاعلی

جوان گنه کاری بودم که مدتی هست به لطف خدا توبه کردم و روز به روز دارم خطاهامو کمتر میکنم/توی کانال ایتا دارم از تجریبات شخصیم میگم ایدی کانال: tobeh_az_gonah( تو ایتا روی بخش سرچ کلیک کنین تو بخش عناوین ایتا یا titleبرین بعد ایدی رو اونجا سرچ کنین و ایدی رو بزنین )

بچها یه کلاس ده ماهه هست برای ترک گناه و عادتها ی بد و ایجاد عادتهای خوب، رایگانه البته اگر در اواسط دوره، دوره رو ترک کنید دیگه براتون رایگان نیست و باید هزینش که بک میلیون تومانه رو بپردازید ولی اگر بخواید تا اخر با کلاس پیش برید براتون کاملا رایگان در نظر گرفته میشه برید توی سایت خودشون کاملا شرایط و محتوای کلاسهاشونو توضیح دادن لینکشو براتون میذارم.

دوره ی آسونیه و نه تنها آسونه، بلکه بالای 95 درصد افرادی که شرکت میکنن نتیجه میگیرن.

تاثیرات این دوره تا 50 سال باقی میمونه( دوره کارآمدیه بخاطر همون)

این دوره فقط به درد آدمای مذهبی نمیخوره و هر مخاطبی با هر سن و سالی، یتونه از این دوره نتیجه بگیره .

صرفا جهت اطلاع: من همین الان توی این دوره هستم و عالیه بوده. وقت خاصی هم نمی گیره، فقط روزی 15 دقیقه دوره میگذرونید. هر ساعتی که دلتون بخواد میتونید ویدیوی مربوط به جلسه اون روز رو ببینید.

اسمش هست "دوره جامع ترک گناه و تغیر عادت"

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم