2777
2789
عنوان

باردارم

359 بازدید | 56 پست

خواب دیدم باردارم..ب جای ۷ روز ۳ روز خونریزی داشتم قطع شد حالا دیشب خواب دیدم بعد اون ۳ روز بیبی زدم فوری مثبت شد😑امروز صبح هم ببخشید بانفخ زیاد بیدار شدم ممکنع خوابم درست باشه؟🥴

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله مثبت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
خب بی بی چک بزن🤣🤣🤣

اخه دور از تصوره میخوام ببینم کسی اینجوری بوده یا ن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
انشالله مثبت

مرسی❤

منم یه چند باری قبلا خواب دیدم باردارم دقیقا خوابم ماه بعدش تعبیر شد 

جدی؟چقد خوب🥺

کی موعد پریودیته؟

۶ روز پیش بود همیشه ۷ روز خونریزی داشتم این ماه ۳ روز بود روز ۴ قطع شد کلا

چقد آرزوی بارداری داری!!! عزیزم ایشالا زود باردار میشی 🙏🏻🌼

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خیلی فکر کردی درموردش

ن اصلا..چون پشیمون شدم برا اقدام برام مهم نیس اصلا

چقد آرزوی بارداری داری!!! عزیزم ایشالا زود باردار میشی 🙏🏻🌼

مرسی مهربون🌺..آرزوشو داشتم ولی الان فکر میکنم خریته هم ظلم ب خودمه هم بچه 💔