2777
2789
عنوان

باردارم

359 بازدید | 56 پست

خواب دیدم باردارم..ب جای ۷ روز ۳ روز خونریزی داشتم قطع شد حالا دیشب خواب دیدم بعد اون ۳ روز بیبی زدم فوری مثبت شد😑امروز صبح هم ببخشید بانفخ زیاد بیدار شدم ممکنع خوابم درست باشه؟🥴

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مثبت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
خب بی بی چک بزن🤣🤣🤣

اخه دور از تصوره میخوام ببینم کسی اینجوری بوده یا ن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
انشالله مثبت

مرسی❤

منم یه چند باری قبلا خواب دیدم باردارم دقیقا خوابم ماه بعدش تعبیر شد 

جدی؟چقد خوب🥺

کی موعد پریودیته؟

۶ روز پیش بود همیشه ۷ روز خونریزی داشتم این ماه ۳ روز بود روز ۴ قطع شد کلا

چقد آرزوی بارداری داری!!! عزیزم ایشالا زود باردار میشی 🙏🏻🌼

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خیلی فکر کردی درموردش

ن اصلا..چون پشیمون شدم برا اقدام برام مهم نیس اصلا

چقد آرزوی بارداری داری!!! عزیزم ایشالا زود باردار میشی 🙏🏻🌼

مرسی مهربون🌺..آرزوشو داشتم ولی الان فکر میکنم خریته هم ظلم ب خودمه هم بچه 💔