2777
2789

بزار عکسشو 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۵_۲۱۴۸۲۷_8cu9.jpg

بعد چند دقیقه دومیه پررنگ شد ؟

احتمال زیاد مثبته

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

الهیی مثبتی عزیزم...چقدرم پرررنگه برا من با چراغ قهوه معلوم میشد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
مبارکه عزیزم خوش به حالت 😢برا منم دعا کن🙏

خودم هنوزشک دارم چون چندماه پیش ی بارداری پوچ داشتم شوهرم هم هنوزباورش نشده میگه حالاتاخیرافتادی دیگه جوگیرمیشی هنوزبرای تصمیم گیری زوده نمیشه گفت بارداری یانه 

الهیی مثبتی عزیزم...چقدرم پرررنگه برا من با چراغ قهوه معلوم میشد

اینکه سی دیرتر ظاهرشدمهم نیست دیشب شوهرم توذوقم زد کلی گریه کردم چون بارداری شیمیایی داشتم میگه جوگیرشدی خبری نیست خودم هم اونجوری شودرنظرمیگیرم منتظرپریودیم

خودم هنوزشک دارم چون چندماه پیش ی بارداری پوچ داشتم شوهرم هم هنوزباورش نشده میگه حالاتاخیرافتادی دیگ ...

خیالت راحت مثبته و بارداری منم برج ۱۱ تستم مثبت شد بعد ۱۰ سال😢 و پوچ بود مُردم و زنده شدم تا سقط شد فقط خدا میدونه چقد اذیت شدم...الانم ماه اول اقداممه بعد اون اتفاق‌‌‌...

💕