2777
2789
خیالت راحت مثبته و بارداری منم برج ۱۱ تستم مثبت شد بعد ۱۰ سال😢 و پوچ بود مُردم و زنده شدم تا سقط شد ...

اره منم به مادرشوهر و مامان خودم گفتم برعکس پوچ شد ی مدت افسرده شدم ولی انقدلک می‌دیدم وکمردردبودم که ازخدامیخاستم اگه نمی‌مونه بره مردم یعنی ایندفعه نمیخاین به هیچکی بگیم بعدش رفتم ی دکترخوب آزمایشات مختلف برام نوشت تقویتی داداذراینطوری شدم تا اسفندگفت اقدام نکن شمام برودکتربهتره

اینکه سی دیرتر ظاهرشدمهم نیست دیشب شوهرم توذوقم زد کلی گریه کردم چون بارداری شیمیایی داشتم میگه جوگی ...

نه مارک روژان اینجوریه عزیزم کلا....منم مارک روژان زدم تاپیک اخرمو ببین

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم به مادرشوهر و مامان خودم گفتم برعکس پوچ شد ی مدت افسرده شدم ولی انقدلک می‌دیدم وکمردردبودم ک ...

تا ۵ ماه به هیشکی نگو

من زیر نظر بهترین دکترهای تهرانم عزیزم دکتر خطیر تهرانپارس و دکتر مهرنوش امیری فرمانیه

پلیکیستم با دارو و امپول باردار شده بودم تقویتیم قرص آهن و فولیک اسید و اووبوست و ای پی ۶ میخورم توکل به خدا انشاالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

💕
نه مارک روژان اینجوریه عزیزم کلا....منم مارک روژان زدم تاپیک اخرمو ببین

چشم میبینم چ زودرفتی آزمایش و بی بی زدی من شوهرم نمیزاره برم آزمایش میگه هروقت من گفتم میگه توعجله میکنی بعدتوذوقت میخوره پیشین بزورراضیش کردم بی بی بگیرم میگه ی هفته تاخیرکه چیزی نیست

چشم میبینم چ زودرفتی آزمایش و بی بی زدی من شوهرم نمیزاره برم آزمایش میگه هروقت من گفتم میگه توعجله م ...

من یک هفته قبل موعد بی بی زدم هاله زد😂....سه روز قبل موعدم رفتم از۲۰۰بود ....عزیزم مطمن باش بارداری‌..یواشکی از شوهرت برو ازمایش بده

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
تا ۵ ماه به هیشکی نگو من زیر نظر بهترین دکترهای تهرانم عزیزم دکتر خطیر تهرانپارس و دکتر مهرنوش امیر ...

پرگناکر داددکترم خوبه بنظر تازه گفت براشوهرتم آزمایش بنویسم شوهرم قبول نکرد چون بچه دومه میگه مشکلی ندارم نیومد

من یک هفته قبل موعد بی بی زدم هاله زد😂....سه روز قبل موعدم رفتم از۲۰۰بود ....عزیزم مطمن باش بارداری ...

وای نه میگه ببینم ایندفعه چقدرصبرداری پولم ندارم بدبختی واسه همین بی هماهنگی نمیشه لومیره آزمایش بدون ویزیت دکترنود تومن هست میگه حالاحالاهاپول نداریم ویزیت متخصصم همون حول وهوش بیست فروردین پایان آخرین پریودیم بوده اگه باردارباشم چندهفتم؟

وای نه میگه ببینم ایندفعه چقدرصبرداری پولم ندارم بدبختی واسه همین بی هماهنگی نمیشه لومیره آزمایش بدو ...

باید از اولین روز پریودیت حساب کنی ...مثل من ۱۷فروردین پری شدم فردا میشه چهار هفته ام

شوهرم میگه اگه بچه ای باشه الان یه ماهس چون نمیدونستی راحت بودی الان فهمیدی استرس میگیری همه وخودتواذیت میکنی ولی دست خودم نیست مگه میشه آدم بیخیال باشه

باید از اولین روز پریودیت حساب کنی ...مثل من ۱۷فروردین پری شدم فردا میشه چهار هفته ام

خب سیزده فروردین اولین روزاخرین پریودیمه فک کنم چون دوره هام هفت هشت هفته س

خب سیزده فروردین اولین روزاخرین پریودیمه فک کنم چون دوره هام هفت هشت هفته س

اونوقت پنج هفته ای

پس برای آزمایش وسونوزوده؟

ازمایش رو سه چهار روز دیگ بدی بهتره