2777
2789
عنوان

همه نظر بدین ...

192 بازدید | 30 پست

دیروز با طرف که برای اشنایی و ازدواجه بیرون رفتیم مهمونش کرده بودم رستوران به شیرینی اتمام درسم. ایشون هم گل گرفته بود. بعدش گفت وقت داری بریم بچرخیم و حرف بزنیم؟ قبول کردم و مشغول صحبت شدیم. جایی نگه داشت و خاطره خنده دار تعریف کرد. یهو پلیس اومد پیادش کرد. مدارک ماشینو خواست ماشینو گشتن. بعد جداگونه سوال پرسیدن ازمون. اسهاپدر مادرامون. درست گفتیم . گفتن فک نکنید ما خریم!!! و رفتن. ولی من حالم بد شد الانم بهش فک میکنم اشکم سرازیر میشه. ایشونم هیچ تماسی نگرفت میدونست حالم داغون شده. به نظرتون ادم قابل اعتمادیه؟ چند ساله باهمیم و ایشون اصرار به ازدواج داره.

الان از رو چی بگیم قابل اعتماده یا نه اینجادر مورد این چیزا میپرسن اخه بچه بازیه مگه

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ی زنگی نزد که حالمو بپرسه. شوکی که بهم وارد شد.

خب اون از کجا بدونه سره یه دوتا سوال پرسیدن شوک شدی

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
خب ی زنگی نزد که حالمو بپرسه. شوکی که بهم وارد شد.

توام زنگ نزن ببین چی میشه انقد اویزون نباشین

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
پلیس گرفتت بعد میگی اون قابل اعتمادع؟؟؟؟؟ تقصیر اون بدبخت چیه شاید خودشم ناراحته

خب اگه اون نبود که نمیگرفتنشون

تقصیرش بودنش بوده😂😂😂😂

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اگه چند ساله با همین پس دیگه برای آشنایی چرا رفتین بیرون تاالان نشناختی همو؟😐 بعدشم مگه میخواستن بخورنتون ک اینقدر هول کردی ما رو قدیما چند بار اومدن در ماشینمون همین کارا رو کردن و رفتن