2777
2789
عنوان

همه نظر بدین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست
پلیس گرفتت بعد میگی اون قابل اعتمادع؟؟؟؟؟ تقصیر اون بدبخت چیه شاید خودشم ناراحته

اخه چند بار گفتم من باید برگردم خونه. واقعا دلشوره داشتم. نمیدونم شاید درست میگین. خودشم ناراحته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ی زنگی نزد که حالمو بپرسه. شوکی که بهم وارد شد.

خب اون از کجا بدونه تو توی شوک رفتی و هنوز ازبین نرفته قرارم نیست که دم به دقیقه زنگ بزنن هنوز تا مرد ها رو بشناسی خیلی کار داره گاهی یک چیزایی برای تو خیلی مهمه که اصلا به فکر اونا نمی‌رسه عه این واقعا مهم بوده و آیا باید در فلان موقعیت همچین کاری می‌کرده یا نه درصورتیکه ما توی مغزمون کلی تحلیل میکنیم قهر میکنیم و درحالیکه مرد اصلا نمیدونه چی به چیه 

برو بابا شماهم یاد گرفتین آویزون نباش اویزون نباش دیگه آدم جرات نمیکنه به عشقش یه زنگ بزنه چیه مگه&n ...

این قضیه فرق داره چون تمام تنم میلرزید. میگفت اروم باش ما از خانواده ابروداری هستیم.

نه اصلا. چون حدود نیم ساعت اونجا موندیم. بهش چند بار گفتم حلقه بپوشیم. جدی نگرفت.

افرین بیخیال باش

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
خب اون از کجا بدونه تو توی شوک رفتی و هنوز ازبین نرفته قرارم نیست که دم به دقیقه زنگ بزنن هنوز تا مر ...

ساعت 5 رسیدم خونه دم به دقیقه پیام و زنگ. ولی خبری ازش نیس تا الان. اویزون نیستم ولی میدونه حالم بده.

برو بابا شماهم یاد گرفتین آویزون نباش اویزون نباش دیگه آدم جرات نمیکنه به عشقش یه زنگ بزنه چیه مگه&n ...

عشقش؟؟هههههشماها عشق میدونید چیه اخه شورشودراوردید دیگه عشق یه بار شاید تو زندگیه ادم اتفاق بیوفته اسم این چس ناله ها عاشقی نیست یکم بگذره میوفته از سر ادم 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
یک چیز بگم هرچی سن بالاتر می‌ره کمتر پیگیرن از یک مرد ۴۲ ساله توقع نداشته باش طرز تفکرش مثل یک پسر ۲ ...

افرین. راست میگی. من که اینقد سرم شلوغه حالا خودش روزی 1بار زنگ میزنه. قهرم باشه متوجه نمیشم.

یه بار هم من و دادیم و‌مامانم تو تبریز بودیم و  بدون دلیل خاصی پلیس نگه داشت  مداراک شناسایی من و دادشم رو‌گرفت! که چی بشه! یه جوری  با حالت پوز خند و ضایع شدن بهشون نگاه کردم!   حس کردم بهم توهین شد!  یه بار هم که تو جاده ارومیه به تبریز بودم پلیس اونجا ماشینتون رو‌نگه داشتند چمدونم رو همون جا بازرکردند و پیش راننده و نمی‌دونم مسافر مرد، منم تپش لباس زیر و‌غیره هم بود خیلی خجالت کشیدند و بردنم تو یه خانمه بازرسی بدنی آن کرد! اخه تو کیف یه دانشجوی ۱۹ ،۲۰ ساله چی می‌خواد باشه! انگار مجرم بودم!  واقعا بعضی از پلیسها  بی حرمتی می‌کنند، از اینها باید شکایت کرد!