2777
2789
عنوان

مادر دل شکسته 😭

673 بازدید | 13 پست

سلام من یه دختر یکسال و نیم دارم که اصلا دوست ندارم پیش من بمونه پیش من همیشه بهونه میگیره اصلا منو یک‌ماهه هم نبینه عین خیالش نیست

همش برای بقیع گریه میکنه امشب با گریه رفت خونه مادر شوهرم نمیخاست بیاد بعدم که اومد آنقدر گریه کرد که بالا آورد 😭😭پیشم نخوابید رفت پیش باباش 

من خیلی با شوهرم مشکل دارم تصمیم داشتم جدا بشم الان دیگه بااین شرایط میترسم دخترم باهام نمونه😭

کسی تجربه ای داره الان دارم از غصه دق میکنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم  ناراحت نباش مامان خوشگل  دخترا کلا بابا ایین کلا

با بابایی بودنش مشکلی ندارم ولی منو اصلا دوست ندارع انکار برای بچه دعا گرفتن اصلا پیش من نمیاد برای غریبه ها بیشتر ذوق می‌کنه تا من

نداره

عزیزم زیاد باهاش بازی بکن درست میشه.دختر منم عشق مامانمه فقط تا مامانم هس نگاه من نمیکنه تو خونه هم فقط باباش.من یه مدت بیشتر براش وقت گزاشتم بیشتر بغلش کردم بیشتر باهاش بازی کردم الان خیلی بهتر شده البته بازم مامانم باشه منو نمیخواد ولی خب تو خونه خیلی بهتر شده

با بابایی بودنش مشکلی ندارم ولی منو اصلا دوست ندارع انکار برای بچه دعا گرفتن اصلا پیش من نمیاد برای ...

عزیز دلم چی بگم دلم سوخت خدا کمکت کنه اینجوری نمیشه ک اگ دعا باشه باید بفهمی خب پیش ی ادم‌کار بلد و درست فالللللل بگیر ببین آخر عاقبت چی میشه دعا داره نداره جریان چیه

اخه کسیو نمیشناسم نمیدونم چه غلطی کنم 😭

بیین من یکیو میشناسم همسایه خالمه یکیش دو نداره برای مامانم چند بار گرفت همش درست بود خواستی بهش پیام بده بگیره برات چی بگم بخدا اگه خواستی بگو شمارشو برات دربیارم

به دخترت محبت کن شاید عصبانیت و بداخلاقیاتو دیده سمتت نمیاد ببرش پارک بهش بها بده براش جایزه در نظر بگیر تو خونه سرگرمش کن مثلا با اسباب بازی بازی فکری مشغولش کن اکثر وقتت رو باهاش بگذرون یه مدت خونه کسی نرید رفت امد نکنید تا به خودت وابسته شه جلوی دخترت از جدایی حرف نزن با شوهرت بحث نکن همش تو ذهنش میمونه اهنگ بزار باهاش برقص محیط خونتون بزار شاد باشه خودتو شاد نشون بده یعنی طوری که تو خونه کنار تو انرژی بگیره اینا رو انجام بده سخته ولی حتما جواب میگیری

۴ قل و ایته الکلرسی زیاد بخون شبا موقع خواب برای دخترت شعر و قصه بگو اگه دوست داره تا با آرامش بخوابه