2777
2789
عنوان

افتادگی دریچه قلب،لطفااا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 32 پست

من شوهرم آدم حساس و زود جوشیه چند ماهم هست تو سرکارش خیلی عصبیش میکنن هی میگفت قلبم درد میکنه و به اطراف میزنه بردیمش دکتر گفت شلی دریچه میترال داری 

میگفت با عصابته بیشتر ،عصبی میشی دریچه شل یشه مثل وزنه میشه باید فقط اعصابت آروم باشه والا مشکلی نیست یعنی خطری نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از اکو عکس داری بفرست. منم از 9 سالگی فهمیدم. خواهرمم داره. ولی دریچه میترال خیلی مهم نیست نگ ...

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
من شوهرم آدم حساس و زود جوشیه چند ماهم هست تو سرکارش خیلی عصبیش میکنن هی میگفت قلبم درد میکنه و به ا ...

من خیلی میترسم چون دائم تپش و نبض پشت سرم و توی کمرم احساس میکنم.میترسم زیاد باشه یا یهو اتفاقی بیوفته

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
من خیلی میترسم چون دائم تپش و نبض پشت سرم و توی کمرم احساس میکنم.میترسم زیاد باشه یا یهو اتفاقی بیوف ...

نه اصلا نگران نباش و نترس چون همین استرسا باعث تپش ودردت میشه همسر منم دقیقا همین‌رو اما شدیدتر داشت دکتر گفت خیلی ها اینجوری هیچی نیست نه جراحی میخواد نه درمان،فقط بدون عصبی و استرس داشته باشی احساس درد میکنی فکر میکنی خدا نکرده داری سکته میکنی اما در صورتی فقط به باعثش این شلی درست پس نگران نباش،جالبهاز وقتی از دکتر اومدیم دیگه علمیشو فهمید خیالش راحت شد و خیلی خیلی درد اینام کم شده و از بین رفته،

تو هم فکر نکن اصلا

حکایت من شدی که دندون عقل نهفته داشتم تو لثم ،هیچ علائم و اذیتی نداشتم اما هر ثانیه فکر میکردم تو ریشه رشد میکنه فکم کج و کوله میشه رفتم جراحی کردم در صورتی که دکتر میگفت  این تو فکت تا آخر عمرتم رشد نمیکنه اما من تو مخم بود بی خیال باش

اینجا که نوشته نارسایی میترال خفیفه چرا میگی نارسایی شدید دارم.🙄

شما میتونید بخونید پزشک هستید؟؟ والا دکتر بهم گفت افتادگی شدید توی اکوی قبلیت نوشته الانم من دیدم کم نبود.نارسایی هم داره

نه اصلا نگران نباش و نترس چون همین استرسا باعث تپش ودردت میشه همسر منم دقیقا همین‌رو اما شدیدتر داشت ...

مرسی عزیزم ارومم کردی امیدوارم همینطور که شما میگی باشه❤️🙏🏻

مطمعن باش فقط استرس به خودت وارد نکن و اینم بدون بعضی از دکترا فقط میخوان رو آدم یه ایرادی بزارن عملشون که صفره،سلامت باشی عزیزم

من خیلی میترسم چون دائم تپش و نبض پشت سرم و توی کمرم احساس میکنم.میترسم زیاد باشه یا یهو اتفاقی بیوف ...

نگران نباش عزیزم فقط تحت درمان باش شایع ترین بیماری افتادگی دریچه میترال نهایت تعویض دریچه ست اصلاجای نگرانی نیست

شما میتونید بخونید پزشک هستید؟؟ والا دکتر بهم گفت افتادگی شدید توی اکوی قبلیت نوشته الانم من دی ...

نوشته mild to moderate یعنی بین خفیف تا متوسط.

معمولا وقتی این طوری می‌نویسه بیشتر نارسایی خفیفه.

حتی اگر نارسایی متوسط هم باشه داروی خاصی نمیخاد.

فقط دکتر ازتون می‌پرسه که ایا تپش قلب دارید یا نه.

اگر داشته باشید پروپرانولول می‌نویسه.

اگر هم بگید نه که هیچی.

اصلا نگران میترال نباش.

هیچ خطری نداره

فقط مراقبت لازمه.

سعی کن کمتر سرمابخوری و واسه سرماخوردگی زودبرو دکتر.

دندون پزشکی میری حتما به پزشک بگو

واسه بارداریت تحت نظر باش.

Mild TR هم یعنی نارسایی خفیف دریچه سه لتی که اونم مهم نیست.

فقط خط آخر اکو mild PI یعنی نارسایی خفیف دریچه ریوی که واسه اطمینان از این یه مورد باید تحت نظر باشید.

عزیز سلام من مشکل نارسایی ، افتادگی نه نارسایی دریچه سه لتی و میترال دارم خفیف 

و همینطور ef۴۵درصد دارم و آریتمی هستم

شما دارو گرفتید برای قلب 

الان خوبید؟

دکترتون راضی هستید و میشه معرفی کنید من‌تازه فهمیدم نمیدونم از کی داشتم. قبلا اکو که میرفتم نداشتم