2777
2789
عنوان

افتادگی دریچه قلب،لطفااا بیایید

10172 بازدید | 32 پست

کسی این مشکل رو داره خانوما؟قرص چی مصرف میکنید؟؟

من ۲۱سالمه اکو ازم گرفت گفت شدیده نارسایی هم داره.برام اکوی تخصصی نوشت.چیکار کنم حالا اول جوونی😔

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

اگه افتادگی دریچه میترال هست که خیلیا  دارن منم دارم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افتادگی میترال دارم خیلی ساله هیچی نخوردم پروپرانولول بهم دادن ولی بخاطر اینکه نفسم به سختی پایین میرفت با خوردنش دیگه نخوردم

هرچند ماه یه بار یه قلب دردی میگیره و میره

ولی مال من شدید نیست

به امید خدا که مال توام خیلی شدید نیست و با دارو برطرف میشه

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه

افتادگی میترال تو ایرانی ها شایع هست منم حدودا ۲۵ اینابودن به حدی،قلبم درد می گرفت که اصلا نمی تونستم تکون بخورم همونجا می نشینم حرف هم نمی تونستم بزنم ازدرد رفتم اکو گرفت گفت افتادگی میترال دارو داد که استفاده نکردم گفت بعد ۱۰ سال،باید عمل کنی،الان ۲۳بیشتر،گذشته سالم هستم دیگه م مشکلی،نداشتم زایمان م داشتم 

اگه افتادگی دریچه میترال هست که خیلیا  دارن منم دارم

برای من گفت شدید هست و نارسایی هم داره.

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
افتادگی میترال تو ایرانی ها شایع هست منم حدودا ۲۵ اینابودن به حدی،قلبم درد می گرفت که اصلا نمی تونست ...

جدی؟؟من تازه دارم میرم سر خونه زندگیم خیلی استرس دارم.فعالیت هایی که روزمره انجام میدم تپشم رو میبره بالاتر نگرانم میکنه

من چند سال پیش رفتم دکتر گفت داری و گفت اکثر خانمای جوون مبتلا میشن .درمانت رو شروع کن ان شاالله خوب ...

شما درمان شدی؟دارو مصرف کردید؟

من افتادگی میترال دارم خیلی ساله هیچی نخوردم پروپرانولول بهم دادن ولی بخاطر اینکه نفسم به سختی پایین ...

شما چندسالتونه؟؟ خود به خود خوب شد تپشتون؟

شما درمان شدی؟دارو مصرف کردید؟

نه ولی چند ساله تپش دارم چند وقت پیش رفتم اکو گفت دیواره قلبت ضخیم به نظر میاد فرستاد تست ورزش که گفت مشکلی نیست 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
جدی؟؟من تازه دارم میرم سر خونه زندگیم خیلی استرس دارم.فعالیت هایی که روزمره انجام میدم تپشم رو میبره ...

منن تپش به حدی بود احساس میکردم همه متوجه میشه یکم استرس ت کن بشه خوب میشی  انشاله