2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا شما عیب نیست برا کسی ک حسرت کوچکترین چیزا رو دلشه و نه خونه و نه پول دارن  یا اونی ک شوهرش ...

خب منم از اول همینو میگم هر کس باید شرایطشو بسنجه بیاره چون پدرومادر در قبال بچه مسئول هستن

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید وقتی میخوای چندتا بیاری تو کوچه بزرگ شن همون نیاره بهتره

نظر شخصیمه 

اگه شرایط مالی صبر حوصله اعصاب همکاری همسر  اینا اوکیه 

یا دوتا یا هیچی 

البته خودم سه تا دارم وهمیشه دوس داشتم 4تا داشته باشم جفت جفت

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

به نظرم بچه دار شدن اشتباهه 

من شرایط مالیشو دارم . همسرمم عالیه 

اما این اشتباهو نمیکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب منم از اول همینو میگم هر کس باید شرایطشو بسنجه بیاره چون پدرومادر در قبال بچه مسئول هستن نمیش ...

افرین دقیقا 

بعضیا حتی پول سونو رفتن یا پول زایمان هم ندارن 

بعد این بچه چ آینده خوشایندی می‌تونه داشته باشه 

پر حسرت و عقده و کمبود 

یا بعضیا مثل من میشن بچه طلاق و پر خلا 

دورو وریاکار شما وامثال شمایین که تو این وضع مملکت بقیه رو به فرزند اوری تشویق میکنی برو خانم جلسه ا ...

ببین مواظب حرف زدنت باش

خانم جلسه ایی بودم هم عار نیست هر کس یه عقایدی داره

من خودم کاملا امروزی هستم پاچه شلوارمم کوتاس روسریمم اکثرا سرم نیست ولی اینا شخصیت کسی رو نمیسازه ادم باید فرهنگ داشته باشه

مودب باش و ریپ نزن گفتم ک با ادم دو رو حرفی ندارم

پولشو دارم میارم تو چرا زورت میاد حسود

ببین مواظب حرف زدنت باش خانم جلسه ایی بودم هم عار نیست هر کس یه عقایدی داره من خودم کاملا امروزی ه ...

باشه تو چقدر لاکچری من دلم میخواد نظر میدم سایت مختص شما نیست والا من نظرمو گفتم ریپ نزن