2821
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟😕😕😕

11 بازدید | 10 پست
دکتر من واسه قبل بارداریم فقط ویتامین D داده...فولیک اسید هم مگه نباید بخوریم یه ماه قبل بارداری؟ تو ازمایش قبل بارداریم یعنی نشون داده که به فولیک اسید نیاز ندارم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسم بارداری میاد حالم بد میشه،شدیدن حالت تهوع وضعف دارم،هیچی هم نمیتونم بخورم،همش میخوام غش کنم،با وجود خوردن قرص دیمیترون بازم اشتها ندارم،به غلط کردن افتادم بخدااااا،
💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
فولیک اسید باید خورده بشه همه قبل از بارداری میخورن بخاطر جلوگیری از تحریک های عصبی جنین
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
عزیزم خوردنش که ضرر نداره بخوری بد نیست
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
آره بخر و بخور اصلا ضرر نداره