2777
2789

دوست من باردار بود و اعتقاد داشت که اینها خرافات هست برای اینکه به بقیه خرافات بودنش رو ثابت کنه موقع ماه گرفتگی نگاه به ماه کرد و فقط یک انگشتش رو روی شکمش گذاشت!

بعد از تولد دخترش دقیقا اندازه همون انگشت روی کمر دخترش لکه سیاه افتاده بود!

و همیشه خودش رو بخاطر اینکار لعنت میکنه همش میگه اگر لکه روی صورت دخترم افتاده بود چکار میکردم شانس آورد

منم چهار پنج سال پیش که میگفتن بزرگترین ماهگرفتگی قرن هست ، باردار بودم اصلا از خونه بیرون نرفتم و تمام پرده ها رو کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبین شما کوردین؟

سلام اره چطور ؟

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
2803
سلام اره چطور ؟

اهنگ کوردی تو تاپیک هات گذاشته بودی😁

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اهنگ کوردی تو تاپیک هات گذاشته بودی😁

اره 😂زیاد میزارم اهنگ

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
اره 😂زیاد میزارم اهنگ

موفق باشی عزیزدلم😍

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
موفق باشی عزیزدلم😍

قربانت نازارکم 🫂❤️

2804
قربانت نازارکم 🫂❤️

دردت له چاوکانم♥️ 

کورد کونیت؟

دردت له چاوکانم♥️  کورد کونیت؟

خوا نکا 

پیرانشهر 

خوا نکا  پیرانشهر

موفق بیت 

گلکم♥️🌹

دوست من باردار بود و اعتقاد داشت که اینها خرافات هست برای اینکه به بقیه خرافات بودنش رو ثابت کنه موق ...

وای چقد سخت.

من الان با پشت دست روی بینیم رو پاک کردم. 

خطری داره؟؟؟؟ 

البته تو خونه هستم

2805
وای چقد سخت. من الان با پشت دست روی بینیم رو پاک کردم.  خطری داره؟؟؟؟  البته تو خونه هس ...

نه عزیزم اگر به ماه نگاه کنی بعد دست بزاری روی شکمت 

نه وقتی که توی خونه هستی! توی خونه که طوری نمیشه پرده ها رو بکش به ماه هم نگاه نکن

2801