2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 30 پست
من جات بودم وسایلمو بر میداشتم میرفتم , در همون حین ک داشت توهین هم میکرد صداشو ضبط میکردم ب عنوان م ...

من یه آدم گاو احمقم

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

برنگرد تا اون ننه عفریتش مجبور شه با شیرینی بیاد دنبالت بگو تا ازم معذرت خواهی نکنید بر نمیگردم دیگه ، و شرط بزار ک این اخرین بار باشه ک توهین میکنه وگرنه جمع میکنی میری

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اصلا حالم خوب نیس من وحشتناک پنیک میشم تپش قلب میگیرم ، از طرفی یه عمل هم شوهرم داره که میترسم اگه نباشم پیشش بدتر شه.. به نظر شما چیکار کنم؟؟

چی بگم والا ...دیگه تا این حد که اینا شورش کردن اصلا و ابدا حق شما نیست ....بازم ان شاءالله که شوهرت ...

بار اولش نیس به من توهین کرده ، الان شوهرم میگه بزرگتر بوده مهمون تو خونمون بوده نباید چیزی میگفتی ، منم قسم میخورم که جز اینا هیچی نبوده ،یعنی تا این حد؟؟

بار اولش نیس به من توهین کرده ، الان شوهرم میگه بزرگتر بوده مهمون تو خونمون بوده نباید چیزی میگفتی ، ...

حالا که رفتی خودت برنگرد بدتر میکنن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اسی ببخشیداما خیلی احمقی هنوزتوی اون خونه موندی وقتی بهت توهین کردن بایدمیرفتی تابه غلط کردن بیفتن الانم برنگرد ببین اصلا شوهرت پشیمون میشه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
کار خوبی کردی حرفتو زدی حداقل . سر کار میری توجیه نیست که نباید از درامد شوهرت ب خونه و زندگی برسه . ...

به من توهین کرد همه اینارو به من گفت

بار اولش نیس به من توهین کرده ، الان شوهرم میگه بزرگتر بوده مهمون تو خونمون بوده نباید چیزی میگفتی ، ...

بزرگتر به سن نیست که به شعور و رفتارشه

وقتی خودش همچین رفتاری با دیگران داره انتظار دستبوسی داره؟!

به نظرم شمام انقدر توهین بهت کردن و باز موندی همشون میدونن هرکاریت کنن تو باز هستی که اینجوری ریختن سرت

الانم اینکه بجای توهبنی که هر سه بهت کردن ناراحت باشی و طلبکار فکر اینی شوهرت ناراحت نشه سره عملش نباشی و بهش توضیح دادی بعد گندی که خانوادش زدن

اون باید بیاد منتتو بکشه بابت توهینای خودش و مادرش بابت سختی هایی که تو کشیدی بخاطر اینکه باباش پول وامو نداده

با ابله بحث نمیکنم

الان اصلا حالم خوب نیس من وحشتناک پنیک میشم تپش قلب میگیرم ، از طرفی یه عمل هم شوهرم داره که میترسم ...

واقعا نگران عمل کسی هستی که تو هر دعوایی بیرونت میکنه؟؟؟نرو خونه تا رنگ برنه بهت نمیشه که تو هر دعوایی بگه برو بیرون حرفت بد نبوده اما مادرشوهرت حرفای خوبی نرده متاسفانه تو باید سرسنگین بشی نه اونا