سلام تقریبا ۱ساله و نیم ازدواج کردم و باردارم ...بعد ساخت کامل منزلمون اقساط ما به صورت فشرده شروع شده من یکماه دیگه زایمان میکنم و این ماه جدید ۹ میلیون قسط وام ازدواجمون باید به روزکنیم ک حساب ضامن بسته شده شما چطوری مدیریت دارین که اقساطتون اینقدر جمع نشه لطفا کمک کنین
منم شرایطم عین خودته ولی باردار نیستم و دوماهه ازدواج کردم
سعی میکنم مدیریت کنم خرج و مخارج رو که تو اقساط و بدهیا نمونیم
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوشبحالت ..البته من خانوادم تقریبا براخرید کولر همکاری کردن اما آخه ۵ میلیون دردی از من دوا نمیکنه که من همی الان ماه جدید ۱۸ میلیون قسط باید بدم حقوق شوهرمم ۱۳ میلیون
نگو ک بچه اوردنت بابرنامه قبلی بوده ن ناخواسته چون دیگه اون بزرگترین اشتباهه
نه من بچه میخاستم اون بحثش جدا هس مسئله من مدیریت مالی خونه است اینکه هرجوری تلاش میکنیم اقساط رو طوری برنامه بریزیم که بدهکار نشیم اخر سوپرایز میشم از سمت بانک