2777
2789

کلاس اوله فردا اولین امتحانشه اصلا بلد نیس یادم نمیگیره نمیدونم چکار کنم به نظرتون فقط از خود کتاب میاره  ریاضی امتحان اولشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کتاب رو خوب یاد بگیره موفق میشه نمره خوبی بگیره 

بعد هم اذیتش نکن اول که نمره ندارن اگه خیلی خسته اش کنی زده میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ایتدایی که توصیفیه 

اگر از اول سال تا الان یاد نگرفته که یک شبه کاری نمیشه کرد . کتاب و‌غیر و کتاب نداره  اگر کتاب بلد باشه تمرین بیرون از کتاب هم حل میکنه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

یادم میاد از الگو زیاد میاوردن

سخت نگیر مثل زمان ما که نقطه رو ‌نمیذاشتیم ۱۶ میگرفتیم نیست الان خیلی با دانش اموز راه میان

تابستون یخورده باهاش کار کن 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍