2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاین

581 بازدید | 17 پست

من ده هفته و پنج روز هستم الان یکماه بیشتره که حالم بده

اصلا نمیتونم غذا بخورم سابقه رفلاکس و ورم معده دارم و قرص مصرف میکردم بعد بارداری دکتر قرص کلیدینیوم سی رو قطع کرد بعد اون معده م کامل به هم ریخته

چندین بار رفتم پیش فوق تخصص گوارشم داروهای مختلف داده اما هیچکدوم تاثیری نداره

شبا حالم خیلی بدتره همش دلم میگیره اضطراب و استرس دارم

رفلاکسم باعث سرفه و تنگی نفسم شده نه میتونم غذا بخورم نه بخوابم

تو یک ماه ۶ کیلو کم کردم

ایا کسی بوده مث من باشه؟

آیا حالم خوب میشه؟

خیلی خسته شدم

عزیزم اون موردای که گفتی من نداشتم فقط حالت تهوع وحشتناک داشتم منم هیچی نمیتونستم بخورم از همه چی بدم میومد ب زور ی لقمه غذا می‌خوردم که همونم حالم بد میشد 

ایشالله کم کم حالت بهتر میشه من فک کنم ۱۱ هفته اینا بودم حالت تهوعم کم شد فقط صبحا داشتم ک اونم کم کم برطرف شد الان دیگه حالت تهوع ندارم اشتهامم باز شده اینا همش یه دوره‌س میگذره تا چهارماه بهتر میشی

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مث من بودی؟ همش احساس میکنم تا اخر بارداریم اینجوری میمونم اخه هرچی میگذره بهتر نمیشم

من قبلش معدم مشکل نداشت اما هیچی نمیتونستم بخورم با هر بویی حالم بد میشد دکتر برات سرم و آمپول ننوشته؟

انسانیت......

عزیزم اون موردای که گفتی من نداشتم فقط حالت تهوع وحشتناک داشتم منم هیچی نمیتونستم بخورم از همه چی بد ...

منم دو روز دیگه ۱۱ هفته م تموم میشه ولی اصلا بهتر نشدم

احساس میکنم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم

مامانم راهش دوره سه هفته پیشم موند این آخرا یه کوچولو بهتر شدم از دیروز که مامانم رفت دوباره حالم بده

هیچکسم اینجا ندارم برم پیشش

مامانم اینا هم راهشون دوره و تو ماشین میشینم حالم بد میشه نمیتونم برم پیشش

من قبلش معدم مشکل نداشت اما هیچی نمیتونستم بخورم با هر بویی حالم بد میشد دکتر برات سرم و آمپول ننوشت ...

سرم و آمپول و قرص و... هیچی حالمو خوب نمیکنه

حتی دو روز هم بیمارستان بستری بودم اما حالم هیچ خوب نشد

منم دو روز دیگه ۱۱ هفته م تموم میشه ولی اصلا بهتر نشدم احساس میکنم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم ما ...

برامن ی دفعه ای حالت تهوعم تموم شد اصلا خودمم موندم بدن هرکسی متفاوته بستگی ب بدن خودت هم داره ایشالله حال توهم زودتر خوب میشه 

دقیقا منم شرایط تورو دارم منم راهم از مامانم دوره منم وقتی مامانم خونمون بود بهتر بودم وقتی میرفت حالم بد میشد دیگه همسرم و مامانم دیدن اینجوری نمیشه یا مامانم می اومد اونجا ی هفته میموند یا من می اومدم خونه مامانمینا نمیتونست تنهام بذاره اگه مامانم نبود من نابود میشدم اصلا نمیتونستم خودمو جمع کنم 

من رفتم بهداشت بهم ویتامین ب۶ داد گفت ناشتا بخورم می‌خوردم خوب بود شمام برو ب دکترت بگو بسته به شرایطت ببین بهت میده بخور شاید بهتر شی

برامن ی دفعه ای حالت تهوعم تموم شد اصلا خودمم موندم بدن هرکسی متفاوته بستگی ب بدن خودت هم داره ایشال ...

مامانم نمیتونست بیشتر از این بمونه اخه بابام تنهاست

لطفا برتم دعا کن زودتر خوب بشم 

دیگه واقعا تحمل ندارم

من رفتم بهداشت بهم ویتامین ب۶ داد گفت ناشتا بخورم می‌خوردم خوب بود شمام برو ب دکترت بگو بسته به شرای ...

هر قرصی که فکرشو کنی بهم دادن و خوردم 

هیچی تاثیر نداره

دفعه اخر دکتر گفت همه از اعصابته میزنه به معده ت و اذیت میشی

متاسفانه دست خودم نیست نمیتونم اعصابمو فکرمو کنترل کنم

مامانم نمیتونست بیشتر از این بمونه اخه بابام تنهاست لطفا برتم دعا کن زودتر خوب بشم  دیگه واقع ...

مامان منم نمیتونست بمونه هم بابام هم داداشم تنها بودن برا همین منو میآورد خونشون ک باز من تنها نباشم  ایشالله زودتر خوب میشی ی جور خوب میشی اشتهات باز میشه که یاد الانت می افتی میگی اونموقع حالم چجوری بود الان چجوریم 

سونو غربالگری رفتی؟

هر قرصی که فکرشو کنی بهم دادن و خوردم  هیچی تاثیر نداره دفعه اخر دکتر گفت همه از اعصابته میزن ...

سعی کن کنترل کنی اینجوری هم خودتو اذیت می‌کنی هم فسقلیتو  آخه چه گناهی کرده فکرتو آزاد کن ب روزای خوب فکر کن