mohijooon1300 مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 عنوان ی سوال زنانه | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست از کجا بفهمم باردارم تو روستام هیچی در دسترس نیست ی بیبی چک داشتم چند روز پیش هاله انداخت عکسش تو تاپیکام هست ...شوهرم سر کاره میگه هفته دیگه میام میبرمت آزمایش استرس دارم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1402/02/15 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jaheshyafte عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3483 تا شهر یکساعت راهه چجوری برم خو بگویکی برات بگیره بیاره ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 چه عجیب خیلی سخته که پس مجبوری صبر کنی تا همسرت بیاد خب نمیتونم ک تاپیک زدم دیگه 😥 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 بگویکی برات بگیره بیاره نمیخوام هیشکی بفهمه😆 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
jaasmiine عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 20137 خانه بهداشت وسط روستاست یکی از فامیلای فضولمونم داﺋم توش پلاسه نمیشه برم برو بابا فضول بود که بودبرو تو اتاق با دختره صحبت کن که فامیلتون نشنوه
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 برو بابا فضول بود که بود برو تو اتاق با دختره صحبت کن که فامیلتون نشنوه باشه فردا حتما میرم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉