2777
2789
عنوان

ی سوال زنانه

232 بازدید | 19 پست

از کجا بفهمم باردارم 

تو روستام هیچی در دسترس نیست ی بیبی چک داشتم چند روز پیش هاله انداخت عکسش تو تاپیکام هست ...شوهرم سر کاره میگه هفته دیگه میام میبرمت آزمایش استرس دارم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

منم روستام

به خوام برم شهر کل روستا با خبر میشن

منم قبل موعد بی بی مثبت شد امروز دو روز از موعدم‌میره

ولی صبر کن همون یه هفته بگذره بهتره

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یه داروخونه ندارید تو روستاتون؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالت تهوع داری؟

نه ندارم الان تقریبا ده روز از موعدم میگذره

البته مامانم تو هیچکدوم از بارداریاش حالت تهوع نداشته من تقریبا ویژگیام مثل اونه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
یعنی یه داروخونه ندارید تو روستاتون؟ 

نچ

خانه بهداشت ندارید اونجا شاید بی بی چک داشتن؟

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

یا خانه بهداشت !

خانه بهداشت وسط روستاست یکی از فامیلای فضولمونم داﺋم توش پلاسه نمیشه برم

خب خودت برو آزمایشگاه 

تا شهر یکساعت راهه چجوری برم خو

یعنی هیچ راهی نداره جوری دیگه مطمئن بشم😕

تا شهر یکساعت راهه چجوری برم خو

با ماشین دیگه

بعضی روستا ها تاکسی دارن

یا اگه خودت ماشین داری

فوق فوقش یه آشنا پیدا میکنی میگی میخوام برم شهر بابت یه کار دیگه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
با ماشین دیگه بعضی روستا ها تاکسی دارن یا اگه خودت ماشین داری فوق فوقش یه آشنا پیدا میکنی میگی می ...

ماشین ندارم ،روستای ما تاکسی نداره آشناهامونم کلا نمیرن اینجا الان فصل گل محمدی هست هیشکی بیکار نیست😐

ماشین ندارم ،روستای ما تاکسی نداره آشناهامونم کلا نمیرن اینجا الان فصل گل محمدی هست هیشکی بیکار نیست ...

چه عجیب 

خیلی سخته که 

پس مجبوری صبر کنی تا همسرت بیاد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜