2777
2789
عنوان

زلزله تهران😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 27 پست
بله ممکنه  اماده باشید  من ک هیچ وقت اماده نیستم، حوصله ام نمیگیره ساک جمع کنم، 😑 البت ...

منم گفتم تهران زلزله بیاد ما ک تو مازندرانیم هم باید متوجه بشیم پس ریشتر پایین بود ؟خدا رحم کنه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گفتم تهران زلزله بیاد ما ک تو مازندرانیم هم باید متوجه بشیم پس ریشتر پایین بود ؟خدا رحم کنه

اخه تو خود تهران نیومده ما حس نکردیم اصلا

سمت ملارد و کرج اومده

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یه جیزی هست بنام انرژی منفی که جمع کردن ساک یعنی منتظرموندن برای وقوع زلزله بااینکارفقط این چیزارو به خودتون جذب میکنید بیخیال بابا گیریم زلزله اومد خونه خراب شد زنده موندن چ اهمیتی داره تواین گردنی وبی پولی 😁 

اصلا میگن تویخچالم به جز یه سری قرص وداروی ضرروری الکی دارو نگه ندارید مریضی جذب میکتید یا لباسای کهنه نگه ندارید چون تا اونارو دارید کمدتون جابرای لباس جدید نداره و ... با اینکار ففط استرس الکی به خودتون میدید که استرس خودش عامل بزرگترین دردومرضاس بقولی ترس برادرمرگه بیخیال زندگیتونوکنید اگر قراربه مردن باشه فرارنمیشه کرد 

نترس ملارد و بزور کردن جز تهران.خیلی فاصله دارن باهم😁

هیچ جا نیاد

هموطنی💔

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اخی عزیزم❤.ما هم بیدار بودیم ولی هیچی نشد.ما سمت گلشهریم

شما متوجه نشدید؟

دفعه قبلی هم که زلزله اومد من وشوهرم کنار هم نشسته بودیم من فقط متوجه شدم هم لرزش زمینو هم منگوله های پرده خونه تکون میخوردن به شوهرم گفتم وای زلزله اومد گفت جدی؟!

بعد همسایمون شوهرش آتش نشانه خانومش اومد در زد گفت زلزله اومده شوهرم الان آماده باشن گفته مراقب باشید

شما متوجه نشدید؟ دفعه قبلی هم که زلزله اومد من وشوهرم کنار هم نشسته بودیم من فقط متوجه شدم هم لرزش ...

ن اصلا .فقط شوهرم همون موقع گوشی دستش بود گفت ملارد نوشته زلزله اومده.دفعه های قبل یادمه ۳ سال پیش اومدمتوجه شدم قشنگ لرزید یبارم سال ۹۶ اومد خیلی شدید بود  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز