2777
2789
عنوان

زلزله تهران😰😭

722 بازدید | 27 پست

سایت لرزه نگاری دانشگاه تهران رو چک کنید

3.9 ملارد تهران اومده

ممکنه پیش لرزه بوده باشه؟ 😔

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ممکنه 

اماده باشید 

من ک هیچ وقت اماده نیستم، حوصله ام نمیگیره ساک جمع کنم، 😑

البته ما نوشهریم فک کنم اینجا زلزله بیاد سونامی میشه 

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
بله ممکنه  اماده باشید  من ک هیچ وقت اماده نیستم، حوصله ام نمیگیره ساک جمع کنم، 😑 البت ...

من میگم اگه قراره زنده بمونیم تو چادر و آواره همون بمیریم بهتره

ساک جمع نمیکنم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

امروز بود؟چه ساعتی اومد ؟؟

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
دهو نیم

خدا بدادبرسه انشالله که همین بوده تموم شده باشه

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

من وسیله های ضروریموجمع کردم والایک دست لباس گرمم برای خودم وهمسرم اوردم اعم ازقرص ونوارولبلس زیزومسواک ومسکن واینطورچیزا.....

امیدوارم نیاداماخیلی ترسیدم خداشاهدسمت چپ سینم دردگرفته بخدا

خدا بدادبرسه انشالله که همین بوده تموم شده باشه

تهران زلزله بزرگ بیاد ایران ده سال عقب میفته

همینجوری هم عقبیم... خدا دور کنه

من میگم اگه قراره زنده بمونیم تو چادر و آواره همون بمیریم بهتره ساک جمع نمیکنم

منم دقیقا 

زندگی با عذاب، چادر، بدونه غذا اب، حمام، سرما موش سوسک 😣😣😣

امیدوارم اگه زلزله اومد منو بچه هام راحت سریع و چکشی بمیریم، کنار هم 

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
تهران زلزله بزرگ بیاد ایران ده سال عقب میفته همینجوری هم عقبیم... خدا دور کنه

دعاکنیم‌اگر قراره بیاد تو دشت و بیابون بیاد توشهر جاییکه مردم هستن نیاد انرژی لرزش زمین تموم شه یا حداقل کم‌بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز