2777
2789

اگر سه چهار روز از پریت گذشته باشه حداقل به هاله باید بندازه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سه چهار روز از پریت گذشته باشه حداقل به هاله باید بندازه

وهاله هم انداخته قشنگ مشخصه

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

انشالله ک بارداری من یه هفته قبل پری زدم هاله کمرنگ انداخت و الانم باردارم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

پس مبارکه فردا و‌پس فردا با ادراز غلیظ اول صبح بزن اگر پر رنگ و‌پر رنگتر از روزهای قبل شد که عالیه بعد برو ازمایش بتا بده

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
پس مبارکه فردا و‌پس فردا با ادراز غلیظ اول صبح بزن اگر پر رنگ و‌پر رنگتر از روزهای قبل شد که عالیه ب ...

چشم مرسییییی برای این همه انرژی مثبتت❤❤

انشالله ک بارداری من یه هفته قبل پری زدم هاله کمرنگ انداخت و الانم باردارم

خداحفظش کنه میشه برای منم دعا کنی باردار باشم

خداحفظش کنه میشه برای منم دعا کنی باردار باشم

حتما عزیزم ....اگخ هاله خیلی کمرنگم انداخته امیدوار باش....یا اگ میتونی برو ازمایش

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
حتما عزیزم ....اگخ هاله خیلی کمرنگم انداخته امیدوار باش....یا اگ میتونی برو ازمایش

نه هاله پررنگه ولی ازامیش رو حتما میدم 

ولی یه حسی دارم که شاید خودت درک کنی که توهم امروز فهمیدی

نه هاله پررنگه ولی ازامیش رو حتما میدم  ولی یه حسی دارم که شاید خودت درک کنی که توهم امروز فهم ...

میدونم عزیزم ...باز واسه تو پررنگه و از موعدت گذشته من یک هفته بع موعد بی بی زدم هالش با چراغ قوه دیده میشد ولی امیدوارم کرد...تو ام فوری برو از اگ مثبت شده بی بی چکت

میدونم عزیزم ...باز واسه تو پررنگه و از موعدت گذشته من یک هفته بع موعد بی بی زدم هالش با چراغ قوه دی ...

چشم عزیزم حتما مرسییی ممنونم❤❤

وهاله هم انداخته قشنگ مشخصه

خب اگه هاله قشنگ مشخصه احتمال زیاد مثبته برو آزمایش بده 

من همون روز موعد بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد و ازمایشم مثبت شد 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍