2777
2789
عنوان

ازدواج دوستی

614 بازدید | 55 پست

سلام دوستانی که مدرن ازدواج کردن و سنتی نبوده 

قبل ازدواج با هم دوست بودن 

پسری که بعد ۵ماه طوری حرف میزنه که انگار قبل ازدواج دلش رابطه میخواد حالا نه به طور کامل ولی از حرفاش مشخصه دلش میخواد 

متاهلا که تجربه دارن به نظر شما این به درد زندگی میخوره میشه روش حساب کرد؟ 

البته بعد از حرفاش پشیمون شد و پس گرفت حرفاشو ولی بالاخره اینارو بیا کرد

نه عزیزم هیچکس نمیتونه بهت بگه میشه روش حساب کرد یا نه چون معمولا پسرا از این چیزا میخوان چه دوست باشن چه نامزد چه شوهر

حالا دیگه بستگی به شناخت خودت داره 

من میگم هیچوقت زیر بارش نرو 

همین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم هیچکس نمیتونه بهت بگه میشه روش حساب کرد یا نه چون معمولا پسرا از این چیزا میخوان چه دوست با ...

حرف حق

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

خود مردها اعتراف کردند که اگر ما کسی رو واقعا بخوایم درخواست جنسی نمی کنیم یا خیلی کم می کنیم که سربسته باشه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

اینجا که مشخصه جواب چیه..

همه میگن اصلا نباید داشت... همین الان کات...

ولی من نمیدونم توی دنیای واقعی که این روابط کم و بیش هست، اون دخترا کیا هستن؟ از یه سیاره دیگه اومدن؟

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

خود مردها اعتراف کردند که اگر ما کسی رو واقعا بخوایم درخواست جنسی نمی کنیم یا خیلی کم می کنیم که سرب ...

عزیز اینی که به من میگه خیلی دوست دارم باهات داشته باشم بعد میگه نه نمیخاد رومون به هم باز میشه بزار بعد ازدواج و عروسی نظرت راجب این شخص چیه؟

🧡