2777
2789
عنوان

ظرف شستن

128 بازدید | 20 پست

سلام من مادرهمسرمم خیلی خانم خوبی هستن، من دو خواهر شوهر دارم و یک جاری، جاریم ک بیمارن اصلا ازشون توقع کمک نیست، موقع ظرف شستن همیشه من هستم و یکی از خواهرشوهرها کمک میکنه یعنی در واقع دوتا خواهر یبار یکی میاد یبار یکی دیگه، من حس بدی دارم😔حتی وقتی باردارم بودم من کمک میکردم. البته مادرهمسرمم ارزششو داره ولی نمی دونم چرا حس میکنم خواهر شوهرهام تو زرنگین😝... ب خواهرم ک گفتم میگه خب تو دیر میری شاید اونا توغذا درست کردن ب مامان شون کمک میکنن🙆‍♀️. البته اگه ظرف هم نشورم باز عذاب وجدان هم میگیرم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه یه ظرف کمترین کار تو مهمونیه  اونم دوتایی  هیچوقت تو رفتوامد تو این حرفا نباش

ممنونم عزیزم... یعنی من کلفت نشدم؟ ببخشید این قدر رک گفتم همش این حس میاد سراغم😔. هی میگم دختر برا مادرشوهرت شستی ک شام پخته ولی باز میگم چرا هرسری من هستم. یبار نشد دوخواهر بشورن. 

من مهمون میاد نمیزارم ظرف بشورن غیر خواهرشوهرم خیلی دوسم داره میگه خسته شدی اونم بخدا خیلی اصرار میکنه

خواهشا توقع از مهمون نداشته باشید بزارید یه لقمه غذا از خونتون میخوره راحت بخوره ن بشینه کار کردن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ازخداتم باشه  اگ خودت خونه داری میدونی اشپزی سختره ظرف شستن اخره

اره این قبول دارم.. فقط اون حس ک من همیشه باید بشورم ناراحتم میکنه ک نکنه کلفتم😩. و گرنه مادرهمسرمم ک محبتش زیاده. 

من مهمون میاد نمیزارم ظرف بشورن غیر خواهرشوهرم خیلی دوسم داره میگه خسته شدی اونم بخدا خیلی اصرار میک ...

اره  منم موافقم اما خب خ مادرهمسرمم ما خیلی تند تند دعوت میشیم ما بچه ها شاید تو سال 5 بار هم دعوت نکنیم... 

من خودم خواهر ندارم ۲تا داداش دارم درواقع ۲تا زنداداش همیشه خودم به مامانم کمک می کنم هم توی پخت و پز هم ظرف شستن و پهن کردن سفره هیچ وقت زنداداشام یه قاشق هم جابه جا نکردن از این بابت خوشحالم چون منتی به سر من و مامانم نیست خودم هم ازدواج کردم اصلا نمیزاره مادرشوهرم که تو خونش کمک کنم و کار کنم  بچه های خواهرشوهرم کمک می کنن 

هوووم... خودمم این حس میاد سراغم وناراحتم میکنه و گرنه اگه خواهرشوهرها نبودن با جون دل هم مایع میزدم ...

بعضی وقتا انجام کاری پشت سرهم میشه وظیفه دیگران سواستفاده میکنن درسته شستن ظرف سخت نیست ولی طرفت خودشوزرنگ فرض میکنه من الان خونه برادرشوهرام که میرفتم همیشع براظرف شستن اول میرفتم حالا شده عادت براشونتاشاموتموم میکنن بایدبری