2777
2789
عنوان

ظرف شستن

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم خواهر ندارم ۲تا داداش دارم درواقع ۲تا زنداداش همیشه خودم به مامانم کمک می کنم هم توی پخت و پ ...

بسیار عالی... البته باز م میگم ما بچه ها خیلی کم دعوت میکنیم اونا زیاد دوست دارن ک بچه هاشون دورشون جمع باشن بنده خدا هر بار شام درست میکنن. 

بسیار عالی... البته باز م میگم ما بچه ها خیلی کم دعوت میکنیم اونا زیاد دوست دارن ک بچه هاشون دورشون ...

ببین عزیزم شما خودت وقتی میری خونه ی مامانت حتما اکثر کار هاش رو تو انجام میدی چون دخترش هستی اما خونه ی مادرشوهر هر چقدر هم مادرشوهرت خوب باشه بازم احساس می کنی ازت کار می کشن درسته راستش رو بگو نه تو منو میشناسی نه من تو رو جایگاه دختر و عروس باهم فرق می کنه هیچ وقت یه عروس دختر آدم نمیشه دختر هم هیچ وقت عروس آدم نمیشه این حقیقته 

ببین عزیزم شما خودت وقتی میری خونه ی مامانت حتما اکثر کار هاش رو تو انجام میدی چون دخترش هستی اما خو ...

آره عزیزم... دقیقا درست میگین. من منظورم این بود که چون اونا زیاد نمیان من وجدانم اجازه نمیده ک هیچ کاری هم نکنم(بارها گفتم بزار این سری دوخواهر بشورن یا خودمو با بچم سرگرم کنم یا موقع حاملگی بگم حالم خوب نیست..) وگرنه ک نه من کار می‌کردم نه اونا ک میامدن اجازه میدادم ک کار کنن.  فقط حس وظیفه شدن منو اذیت میکنه بارها موقع جمع کردن سفره لف دادم ک اونا برن جاظرفشو ولی همش دیدم ک انگار منتظرن  ک من برم تا یکیشون بیاد.