2777
2789

سلام

امتحانات نهایی نهم چطوری هست؟سخته یا آسون؟به شدت استرس امتحانات رو دارم مخصوصا برای درس های زبان و عربی

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

منم نهمم و اصلا امادگی ندارم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اگه خونده باشی آسونه اگرم نخوندی و میخوای بزاری برا شبه امتحان بنظرم شهریور بازم میری مدرسه از همین الان بخون مخصوصا علوم رو و همه درس ها

شبه امتحان باید فقط مرور کنی 

در جست‌و‌جوی آنچه برایم مقرر نکرده‌ای،خسته ام نکن:)...
منم نهمم و اصلا امادگی ندارم

من درسم خیلی خوبه اما خب خیلی استرس دارم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

امر شدیدا بخونی خیلی خیلی خیلی راحتن ولی علوم و ریاضیم خیلی بخون 

علوم و ریاضیم قوی هست 

خیلی برای زبان و عربی میترسم

گلم اگه خونده باشی آسونه اگرم نخوندی و میخوای بزاری برا شبه امتحان بنظرم شهریور بازم میری مدرسه از ه ...

نه برنامه ریختم از امروز شروع کنم همه درس هارو از اول بخونم ، اما خب خیلیییی استرس دارم

من درسم خیلی خوبه اما خب خیلی استرس دارم

من معدل ترم پیشم خوب شد اما این ترم افتصاح

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
سلام وای اره  آزمون نمونه رو چیکار میکنی خوندی؟

خیلی زیاد نه اما همراه با خوندن کتاب ها برای امتحانات برای نمونه هم میخونم

من معدل ترم پیشم خوب شد اما این ترم افتصاح

شروع کن به خوندن

وای من خیلی نگرانم  

دقیقا من صبح تا شب به امتحانات و آزمون فکر میکنم