شب های جمعه جمع میشیم خونه پدر بزرگم مافیا بازی میکنیم بعد داداشم مجری بازی بود بعد پسر خالم خیلی بد بازی میکرد هی بازی رو بهم می ریخت وسط حرف بقیه حرف میزد خلاصه داداشم گیر داد بهش که دفعه بعد اخراجت میکنم از بازی بعد پسر خالم با لحن بدی بهش گفت گوه خوردی با آرنجش زد تو سینه داداشم بعد داداشم پس گردنی زد بهش دعواشون شد منم بلند شدم پسر خالمو محکم زدم تخت سینش هلش دادم بعدش هممون آشتی کردیم و معذرت خواهی کردیم ولی یکدفعه وحشی شدم رفتارم درست نبود 😑😑
فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.