2777
2789

شب های جمعه جمع میشیم خونه پدر بزرگم مافیا بازی میکنیم بعد داداشم مجری بازی بود بعد پسر خالم خیلی بد بازی میکرد هی بازی رو بهم می ریخت وسط حرف بقیه حرف میزد خلاصه داداشم گیر داد بهش که دفعه بعد اخراجت میکنم از بازی بعد پسر خالم با لحن بدی بهش گفت گوه خوردی با آرنجش زد تو سینه داداشم بعد داداشم پس گردنی زد بهش دعواشون شد منم بلند شدم پسر خالمو محکم زدم تخت سینش هلش دادم بعدش هممون آشتی کردیم و معذرت خواهی کردیم ولی یکدفعه وحشی شدم رفتارم درست نبود 😑😑

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

فیلم کمدی اکشنه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی درد داشتم و کسل بودم با تیتر تاپیکت خندیدم خداخیرت بده

اغا خیلی یاغیم😆😂 خجالت کشیدم بقیه هی میگفتن ما رو نزنی

نه دختریم که پسرا رو میزنم 😂😂به خاطر همین میگم خجالت کشیدم که یاغی شدم

دهنت منم همش پسرای فامیل و میزدم😂😂

یبار بچه بودم شوهرعمم گفت وقتی بزرگ شدی برای رضا میاییم خاستگاریت 

بعد رضا گفت نه باباااا اون همش منو کتک میزنه من نمیخام مردم بگن از زنش کتک خورده رضاعم فقط ۷سالش بود🥲😂

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

دهنت منم همش پسرای فامیل و میزدم😂😂 یبار بچه بودم شوهرعمم گفت وقتی بزرگ شدی برای رضا میاییم خاستگا ...

😂😂 دقیقا منم از بچگی پسرا رو میزنم ی بار گردن داداشمو چنگ بزرگی زدم خونی شد ی بارم با چوب پسرعمومو زدم 😂