2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

ن

اما خب خواه ناخواه تاثیر میزاره رو آینده اش

میگن چرا دوبار تو نامزدی جدا شده 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

به حرف مردم توجه نکن عزیزم .یبار به دنیا میایم ی بارم حق زندگی داریم از زندگیت لذت ببر .مامانا و مامان بزرگای ما موندن ب پای شوهراشون راضی بودن؟ب وقتش میگفتن ما نفهمیدیم کی پیر شدیم .نفهمیدیم ک ی سنمون گذشت الانم انقد جامعه پیشرفت کرده ک مث قدیم ننگ نمیدونن .دخترا با دوس پسراشون رابطه دارن حالا شما عقد بودین جدا بشین چ مشکلی داره .زندگی من و از زندگیت لذت ببر .یبار ب دنیا میای .قدر خودتو بدون  تو حق داری زندگی کنی عزیزم 😊