2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اما خب خواه ناخواه تاثیر میزاره رو آینده اش میگن چرا دوبار تو نامزدی جدا شده 

مامانم همیشه میگه ادم شانس داشته باشه همه چی حله .کسیو میشناسم سه بار طلاق گرفته بود اخرش با ی پسر مجرد ازدواج کرد الان مرده دور سر زنش میگرده اصلا هم ب روش نیاورده ک مطلقه بوده .خانواده پسره یبار ب دختر گفتن همسرای قبلیت چجوری بودن و این حرفا .شوهرش به مامانش گفته بود دیگه از این سوالا نپرس اون گذشتش بود من جوری دوسش دارم انگار مجرد بوده گرفتمش و اصلا به اون چیزا فک نمیکنم

[QUOTE=289238286]خب قبل ازدواج چرا تحقیق نکردی  چرا واسه شناختش دوست خانوارگی بودیم رفت و امد داصتیم حرپدود ۶ ماه دوماه نیمم بود اصلا این مدلی نبود با من

ولی بنظرم تو عقد بهم خوردن خیلی بهتره

از نظر من تا بحث عروسی نشده اصلا نباید به کسی در مورد نامزدی و عقد بگین 

شاید همه چی همون عقد بهم خورد 

بعضیا  همون عقد میکنن نامزدن 

ولی به نظر من نباید سریع عقد کرد 

یادمه تو دبیرستان مشاور آورده بودن می‌گفت کم کمش شش  ماه خانواده ها ارتباط داشته باشم و همو بشناسند .. نه اینکه همون اول عقد میکنن تا همو بشناسند .. کار درستی نیست 

کاش جا بیفته