2821
2789
عنوان

عروس بد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 102 پست

فقط خداروشکر خاهر شوهرم از این مورداش خیلی فهمیدس😑

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آقا خونمون نزدیکه چه نیازی هست که خبر بدیم  واسه ما هیچی واسه خانواده خودش هست

عجب چقد پروویی 

چ ربطی ب نزدیکی خونه داره 

اومدی و امادگیش نداشت خونشون نامرتب بود لباسش بد بود

اومدی پریود بود ومریض بود اومدی بیرون بود اومدی و با داداشت خوابیده بودن پیش هم چه ربطی ب نزدیکی داره 

باید ادم وقتی میخواد بره یه جایی زنگ بزنه اطلاع بده

که عزت واحترام خودشم حفظ بشه 

اینجور خودتم بی عزت وبی حرمت کردی

قشنگ زنگ بزن خانوووماااانه

که پاشه برات اماده کنه

به دعای گربه سیاه بارون نمیباره  تا تو باشی بی دعوت و سر زده خونه هیچکس نری 😂😂😂دمش گرم عین ...

خواهر من خودم شوهر دارم و عروس یک خانواده هستم نمیخام توهین کنم به عروس ولی این کارش زشته خب مگه یک غذا درست کردن چیه

خواهر من خودم شوهر دارم و عروس یک خانواده هستم نمیخام توهین کنم به عروس ولی این کارش زشته خب مگه یک ...

پس خودت میدونی تو این گرونی آدم همچین بعید نیست توخونش چیزی نداشته باشه... بخصوص اگه 12 ظهر هنوز شوهرت سرکار نرفته باشه و خونه باشه

خواهر من خودم شوهر دارم و عروس یک خانواده هستم نمیخام توهین کنم به عروس ولی این کارش زشته خب مگه یک ...

بخاطر یه غذا درست نکردن میگی کاش داداشت طلاقش بده تا حالش جا بیاد 

امیدوارم اگه به ناحق بهش گفتی نفرینت برگرده به خودتون

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

مدافعان عروس بیان من باهاشون کار دارم چیه مگه واسه خانواده خودشون شاهن واسه ما گدا 

یجور حرف میزنی انگار نشستی تو خونشون زیر نظر گرفتی ...

خانواده خودش حتما با هماهنگی میرن ...شما که میگی خونتون نزدیکه خب یه لقمه غذا بخور بعد برو خونه برادرت ...چرا توقع داری غذا برای ده نفر بار گذاشته باشه ...

والا ما دونفریم غذا هم برا دو نفر درست میکنیم ...

نفر سوم موقع ناهار بیاد یا خودم نباید غذا بخورم یا شوهرم ...

غذا هم زیاد درست کنیم میمونه میریزیمش برای شام غذای تکراری نمیخوریم ...

بجای گله کردن یاد بگیر با هماهنگی بری خونه کسی ...حتی برادرت ..حتی مادرت ...

واه واه چه پررویی کی گفته باید برای تو غذا درست کنه! من تا حالا تنها خونه عروسیمون نرفتم زوری برام غ ...

بحث غذا درست کردن نیست ولی وقتی یکی خونه شما میاد مهمونه و نباید بیاد ازش بپرسم اگه میخوری برات درست میکنم بنظرت این حرف درسته؟!

عروسمتن خونه شما میاد؟

من یه خواهر شوهر دارم.هر هفته چهارشنبه شب میومد خونمون تا عصر جمعه.

شاید بیش از ۲۰بار.

ودعوتم نمیکرد.دیگه این آخریه بهونه میوردم که نیاد.بازم به زور میومد.اخرش شوهرم بهش گفت که هیچ ارتباطی با زن من نداشته باش.

راحت شدم

آقا خونمون نزدیکه چه نیازی هست که خبر بدیم  واسه ما هیچی واسه خانواده خودش هست

من واقعا دلم میسوزه بدبخت نزدیکتونم هست

دم ب دقیقه یکیتون میره خونش 

اوه تازه مدام هم چک میکنید کی میاد خونه ش

حتما تا مهمون هم داره میدوید میرید ببینید چ خبره 

فقط و فقط جوری با عروستون رفتار کن که دوست داری فردا با دختر خودت رفتار کنن‌

و شک نکن ی خواهر شوهر کپی خودت چیر دخترت میفته

ک فک میکنه خیلی عن خاصی تو زندگی داداششه ک بگه زنشو طااق بده

خوب خواهر من شما ساعت دوازده رفتي طرف نميدونه خوردي  يا نه خواهر و مامانش ميدونه نخو ...

خب خواهر من بیاد با لبخند با خوشی بهم بگه خواهر جان ما غذا خوردیم واسه شما درست میکنم الان منم جوابش میدادم تموم می شد می رفت دیگه آنقدر دلخوری پیش نمیاد