2821
2789
عنوان

شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 68 پست
منم ۳۰ سالمه همه دوستام و دخترای فامیل و دور و اطرافم ازدواج کردن چندتا بچه دارن جوری شده که دور همی ...

الان چیکار میکنی؟؟چه فعالیتی

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم، ما ۵ تا خواهر هستیم یه دونه داداش، ببین یعنی همه ما و حتی مامانم به شدت از زنداداشم میترسیم و ...

خواهرشوهربازی و عروس بازی میبینم مو ب تنم سیخ میشه مخصوصا با دیدن رفتار افراد فامیل ادم دلش میخاد فقط برررره

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

صلوات فرستادم براتون😂❤️ البته من علاوه بر همه اینا دوس دارم تک فرزندم باشه چون از خواهر شوهر و جا ...

فدا منم فرستادم برات😂❤️ ولی تک فرزند وابستس خوب نیس 😂سعی کن بپذیری ک برادر یا خواهری داشته باشه😂

انشالله که به همین زودی ی حسام بیاد تو زندگیت  حالا اگه حسام هم نشد با حامد ی جوری کنار بیا🙂

آمین ❤️

ن فقط حسام🥺🥺🥺🥺🥺

انشالله یکی گیرت بیان خوشبختت کنه ابجی  برات صلوات فرستادم

فداتشم عزیزم مرسی❤️آمین✨

برگرفته از کتاب اژدها حیوانی خانگی 

سس ماس😐🚶🏻‍♀️اینای ک انرژی منفی میدین و دنبال مسخره کردن بقیه ،هنوز منقرض نشدید؟!

خب؟!  یکعدد شوهر به اسم حسام  با ی عدد داداش  خواهر نیست تو منوی شما اینم ی عدد باب ...

میبرم

البته ی تغییر کوچیک

۲تا داداش براش بزن با ی خواهر