2821
2789
عنوان

شوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 68 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا اسمش چرا بايد حتما حسام باشه ؟ 😂 جدى سوال شد برام

چون حسم میگه حسامه ،نمیدونم چرا، ب دلم افتاده

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

خصوصیات شوهرتون با جمله های مثبت بنویسید  خدا خودس همون میاررره

😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ایشالا از کیسه رحمت خدا چیزی کم نمیشه ماله منم همینن کوتاها و معمولیا میان سراغم خودم قد بلند و تحص ...

هعی

واقعا 😞ببخدا بخاطر شرایط من بلاتکلیف موندم  دعا کنین توروخدا هرکی پستمو میبینه زودتر شرایطتش ...

منم ۳۰ سالمه همه دوستام و دخترای فامیل و دور و اطرافم ازدواج کردن چندتا بچه دارن جوری شده که دور همی میگیرن من دیگه روم نمیش برم تو جمعشون چون هی میپرسن چرا ازدواج نمیکنی و همش راجبه شوهر و بچه ها حرف میزنن... انگار من خودم نمیخوام یا دارم ناز میام🥺

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
انشالله به همین  شب جمعه خدا مشکل ما جوونا رو حل کنه و شرایط ازدواج برای ما مجردا آسون بشه بخدا ...

آمین❤️😍

حتما باید بهم خیانت شه یا دروغ و دعوا شه واقعا ک

تاپیکای فان خیلی حس بهتری به آدم میدن

نمیدونم چرا حتی خودمونم علاقه داریم درد و مشکلو دنبال کنیم

به نظر من که تاپیکتون خیلیم باحاله🤭❤️

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
منم ۳۰ سالمه همه دوستام و دخترای فامیل و دور و اطرافم ازدواج کردن چندتا بچه دارن جوری شده که دور همی ...

خاستگار نداری یا خودت نخاسی تا الان 

کحایی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
خاستگار نداری یا خودت نخاسی تا الان  کحایی؟

خواستگار دارم ولی موردهای خوبی  نیستن یا از خودم کوچیکترن جنوبیم‌اینحا اکثرا زود ازدواج میکنن 

خواستگار دارم ولی موردهای خوبی  نیستن یا از خودم کوچیکترن جنوبیم‌اینحا اکثرا زود ازدواج میکنن&n ...

انشاءالله یکی خوب میاد ک بهت بخورع 

و واقعا هم وقتی میخوای ازدواج کنی همه چی حور میشه و این اتفاق ب زودی برات میوفته انشاءالله

الان دیگ واقعا همه دنبال دختر زیر ۲۰ 

من موافق نیستم زیر ۱۸ ازدواج کردن زودع اما بعد ۲۰ خوبه جا ماعم دیگ سراغ دختر بالا ۲۰ نمیان

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
انشاءالله یکی خوب میاد ک بهت بخورع  و واقعا هم وقتی میخوای ازدواج کنی همه چی حور میشه و این ات ...

مرسی  عزیزم مسلما منم  مردیکه دنبال دختر ۲۰ ساله هست رو نمیپسندم یه مرد عاقل و کامل میخوام 

مرسی  عزیزم مسلما منم  مردیکه دنبال دختر ۲۰ ساله هست رو نمیپسندم یه مرد عاقل و کامل میخوام ...

ن دیگه اونی ک میاد خاستگاریت حداقل باید همسن یا اخرش ۳۵ داشته باشه اونی ک شعور دارع طبق سن و شرایط خودش دنبال زنه