2777
2789

اگر شما بودین به حقوق ۱۱ تومن با سه روز در هفته راضی میشدین یا دو جا کار میکردین با مجموع حقوق ۲۰تومن اونم شغل پرستاری که خستگی و یه مقدار فرسایشی هست ۱۱ تومن رو خیلی کم میدونم تو این شرایط و با اینهمه قسط و خرج

✨🤍love me like you do

۲۰ خوبه

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه ۲۰ تومن 

خیلی ها کار سخت تری دارن و هر روزم دارن میرن این قیمتها هم حقوق نمیگیرن شرایط انقدر سخت شده که ۲۰ تومنم در ماه برای کسی که مستاجر باشه و بچه داشته باشه خیلی کمه 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
معلومه ۲۰ تومن  خیلی ها کار سخت تری دارن و هر روزم دارن میرن این قیمتها هم حقوق نمیگیرن شرایط ...

بعدم خوب همه هر روز کار میکنن دیگه🤔

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین