2777
2789
عنوان

دو ماهی هست نمازمو ترک کردم 😔😔😔

282 بازدید | 37 پست

همزمان که نمازمو شل گرفتم نمیخونم گناه بهم غلبه کرده نمیدونم ربط داره یا نه شایدم تلقین میکنم بگین دوباره چطور برگردم من همیشه نماز میخوندم کسی هست بهم تلنگر بزنه دوباره بخونم میترسم برای همیشه ترک کنم چون اوضاع روحیم داغونه اینروزا 🖤🖤

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خداست

ب این فکر کن ک وقتی اذان میگن زمین و زمان ذکر خدا رو میگن حتی گنجشکای کوچولو.درختا خاک .... و تو ک اشرف مخلوقاتی و خدا منتظرته بیخیال رد میشی💝

من خودم تو نماز صبح کاهلم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
همین که فک کنی خدا با اون همه عظمتش تو رو دوست داره با دستای خودش تو رو خلق کرده وجودش تو وجودته محک ...

💚💚💚💚💚

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

عزیزم منم تو خواندن نماز کوتاهی میکنم فردای عید فطر برای نماز صبح بیدار شدم ولی نخوندم خوابیدم خواب افتضاحی دیدم تو خواب بهم وقت مرگمو گفتن الان دوزاده روزه حالم خرابه کارم به بیمارستان و روان پزشک کشیده .....کاش نمازمو خونده بودم😔

لا إله إلّا اللّه

پاشو همین الان بخون حتی اگه شده قضاش رو بخونی

یه بنده خدا فوت شده بود نماز نمیخوند چند وقت پیش رفت بود به خواب دخترش که از بقیه مردم غذا می‌گرفته می‌خورده فهمیدن به خاطر نماز هاش بوده دختراش براش پول گذاشتن دادن نماز بخونه یکی

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"