2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم راست مبگه؟

386 بازدید | 50 پست

بچه ها الان رفتم اینشتا دیدم شوهرم استوری گذاشته منتهی بازش نکردم داشتم یه کلیپ میدیدم بعد یدفع بالای گوشیم نوتیف اومد ک لایو گذاشته حالا اونم سرکاره شیفته بعد اومدم برم تد لایو نبود لایو استوری هم نبود بهش پیام دادم هایدم کردی میک من خبر ندارم من نزاشتم دروغ میگه نه؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂انگار حبیبه میگه من خبر ندارم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

شاید براتو گذاشته توام نگا نکردی بهش برخورده پاک کرده

الانم ولش کن چیزمهمی نیست ک بخاطرش رابطتو خراب کنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲