2777
2789
عنوان

چقدر همسن بودن بده

192 بازدید | 10 پست

خواهر همسن خودم دارم دوقلو هستیم هیچوقت ارامش ندارم انگار رقیب تو خونم داره زندگی میکنه شاید بگید ابجیته و فلان ولی یه واقعیت هست بخصوص وقتی اون پیشرفت کنه و تو جا بمونی همیشه عمه و‌دخترعمه هام اونو بیشتر دوست داشتن مارو مقایسه میکردن و ذوق اونو میکردن همیشه این استرس درونم شکل گرفت و هرچی بزرگ‌تر میشم بدتر میشه ، دلم میخواد بمیرم راحت بشم ، حسرت تک فرزند بودن میکشم حسرت کسایی که یدونه دختر هستن با برادر یا تفاوت سنی زیاد دارن ، خیلی بده خیلی بد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تک فرزندم اصلا خوب نیست آدم تنهاس دوست و آشنا هم جای خواهر خونی آدم رو نمیگیره 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

چند سالتونه الان؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

ناراحت شدم 

عزیزم ولی یک یدونه بودن هم اصلا خوب نیست 

حد اقل این احساسی هست که من به عنوان یک تک فرزند تجربه میکنم 

روز عروسیم خیلی دوست داشتم خواهر یا برادر داشتم کنارم باشه 

و اما در مورد خودتون 

مقایسه و عذر میخواد حسادت آدمو آب می‌کنه 

سعی کنین شماهم پیشرفت کنین و برای خوشبختی و موفقیت خودتون تلاش کنین 

و اجازه ندین این احساس که به نظرم میتونه فقط ناشی از برداشت شخصی شما باشه بیشتر از این اذیت تون کنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خوب اخلاقتو درست کن تو هم محبوب میشی دیگه حتما اون خوشرو و اجتماعی وگرن بهتر از شما نیست

اصلا خوشرو نیست اتفاقا من خوشرو ترم ، اون سرده و عمه و دخترعمه هام سردن میگن مثله ما هست و دوستش دارن اتفاقا من گرم ترم

ناراحت شدم  عزیزم ولی یک یدونه بودن هم اصلا خوب نیست  حد اقل این احساسی هست که من به عنو ...

هروقت میرفتیم خونه عمم و دخترهاش بودن منوابجیم کنارهم نشسته بودیم با وجودی که شبیه هم هستیم حتی برای چهره هم میگفتن اون شبیه ما هست و هی ذوقشو میکردن و اخلاقش با وجودی که من گرم تر بودم و اون سرد میگفتن مثله ما هست و هی دورشو میگرفتن و حتی به من تیکه مینداختن ، کاشکی میمردم الانم همینه اون کنکور قبول شد رفت من موندم پشت کنکور

دخترایی که یدونه برادر دارن معمولا حالشون بدتره چون به چشمشون میبینن که برادرشون ازاده ولی خودشون محدودن 

همه اینجور نیستن ولی خب واقعیت اینه هیچ وقت هیچکس از شرایطش راضی نیست و همه حسرت شرایط بقیه رو دارن .

این حس و حال شما هم احتمالا بخاطر سن و سالتونه یکم که مستقل بشید از این افکار فارغ میشید 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان