2777
2789
عنوان

من با این مامان چیکار کنم؟

220 بازدید | 12 پست

میخواستن ترشی درست کنن برا ۴ تا خانواده خودمون

کلی هویج و بادمجون و سبزی گرفته بودن برا ترشی لیته

منو خالم و دو تا زنداییام و مامانم قرار بوده باشیم یعنی مامانم بهم اینجوری گفت که همه هستن تو هم بیا 

صبح ساعت ۹ زنگ زده بیا گرفتیم همه رو 

منم سریع حاظر شدم رفتم دیدم هیچکس نیست مامانمه فقط

گفتم عهه پس بقیه کجان؟

چرا خاله و اینا نیستن مگه قرار نبود همه بیان؟

مادربزرگم گفت نه قرار نبود باشن

فهمیدم میخواستن از منو مامانم طبق معمول کار بکشن 

تازه مامانم ناراحت شده تو چرا گفتی همه باید باشن سیاست داشته باش

من حق ندارم ناراحت شم؟

بهشم برخورد قهره الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت نمیخواد سیاستمدار باشه

همینکه ازش سواستفاده نکنن کافیه

خوب میخواد سیاست داشته باشه چرا از تو مایه میذاره تنهایی تلاش کنه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

خب ببین ذات خاله هات و زن داییات چطوره اگر نرمالن ک کمو دست مامانت باش پیش میاد اگر زرنگ و سواستفاده گرن نرو مامانتم خواهش کن تمومش رو دراختیارشون نزاره مریض میشه بمرورزمان

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
مامانت نمیخواد سیاستمدار باشه همینکه ازش سواستفاده نکنن کافیه خوب میخواد سیاست داشته باشه چرا از ت ...

اصلا حق نداری پشت سر داداشش چیزی بگی

رفتن گردش 

ما بودیم جرمون میدادن

خب ببین ذات خاله هات و زن داییات چطوره اگر نرمالن ک کمو دست مامانت باش پیش میاد اگر زرنگ و سواستفاده ...

اوووووووو چقدددد گفتم نرو نکن اینقد کار الکی

فک میکنه داره خوب کاری میکنه درخدمت داداشاشه

حرفم بزنی میپره بهت

اصلا حق نداری پشت سر داداشش چیزی بگی رفتن گردش  ما بودیم جرمون میدادن

مهر طلبه انگاری

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
شما عواقب کارش رو بگو . بگو کاری صدرصد برای خودت بود بگو من بیام. وگرنه منو صدا نکن. جریان رو هم نگو ...

اخه اینقد هفت خطن

دقیقه اخر که رفتی پای کار تازه معلوم میشه چی بوده

صداشو در نمیارن اصلا

اخه اینقد هفت خطن دقیقه اخر که رفتی پای کار تازه معلوم میشه چی بوده صداشو در نمیارن اصلا

مادرت صدات کرد بگو برای چیه؟؟؟ اگه یکبار فهمیدی که مادرت بهت دروغ گفتا یا پنهانکاری کرده یا به اونها بیشتر از یک شیشه کوچک داده بگو ماد گولم زدی دیگه هیچ وقت صدام نکن. 

باز خدا داره چپ چپ نگاه می کنه🙄🙄

اما مادرت سنی ازش گذشته دیگه باید خیلی مواظب باشه. فردا شما باید کارهاش رو بکنی