2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

113 بازدید | 12 پست

خیلی حالم بد دکترا قطع امید کردن ازپدرم یک سال ونیم شیمی درمانی هیچ به هیچ خدایا کجایی یا امام حسین توروجان علی اکبرت بهم رحم کنین پدرمو شفا بدین من بدون بابام میمیرم خیلی ازتون التماس دعا دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همه درا به روم بسته س بابام ۳۵سال نوکر امام حسین پس چرا به دادش نمیرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا انشاالله به واسطه سیدالشهدا همه مریضان رو شفا بده، خصوصا پدر شما🤲

امیدتون به خداباشه نگران نباش هرطورفکرکنی همون میشه پس بهتره به چیزای خوب فکر کنی،الان باخودت بگو پدرم خوبه و سالهای متوالی سایه اش برسر خانوادمون خواهد بود انشاالله اتفاق میفته

خدا انشاالله به واسطه سیدالشهدا همه مریضان رو شفا بده، خصوصا پدر شما🤲 امیدتون به خداباشه نگران نبا ...

یه دنیا ممنومم از انرژی مثبت که دادین انشاا...همیشه سلامت باشین ودلتون شاد باشه التماس دعا 🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی خستم خیلی صداش زدم اصلا هیچ جوابی نشنیدم 

چیکار میتونیم بکنیم نمی تونیم هیچ کاری کنیم کار خداست بخدا منم وضعبت هیچ کدوم از خانوادم خوب نیست هر چی هم دعا میکنیم هیچی به هیچی .... گریه م گرفت 

چیکار میتونیم بکنیم نمی تونیم هیچ کاری کنیم کار خداست بخدا منم وضعبت هیچ کدوم از خانوادم خوب نیست هر ...

درکت میکنم  نمیدونم تاکی باید این اوضاع واحوالمون باشه خسته شدیم یه نیم نگاهی بکنن بخدا گرفتاریمون از بین میره اما نمیخوان

عزیزدلم🥰

روحیه تونو حفظ کنید خصوصا جلو پدرتون جوری شادباشید و زندگی کنیدکه پدر هم کم کم باورش بشه که هیچ اتفاقی براش نمی افته ،ناراحتی رو رها کنید و فقط بسپریدش به دست خدا انشاالله بهترین اتفاق رو براتون رقم بزنه

انشاالله همیشه سلامت و پایدار باشید🙏