2777
2789
عنوان

دعوای والدین

427 بازدید | 30 پست

من چیکار کنم میمونم وسطتشون و وقتی می‌خوام که آشتی شون بدم قبلاً سعی میکردم که پیش هر کدوم یه چیزایی بگم که مثلا اونیکی درست میگه ولی انگار روش درستی نیست چون هر کدوم فکر میکنن که طرف اونیکی رو میگیرم 

چیکار کنم من؟ آخه هرکدوم در غیاب اونیکی باهام درمورد دعوای شده بحث می‌کنه 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

من ک انقد دیگه دعوا کردن میخندم😂

نه آخه دعواهای والدین تو شاید کوچیکه بوده و خیالت راحته که هی رفع میشه ولی بحث طلاق وسط باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شما مربوط نیس، ولش کن. اونا باید حواسشون باشه ک این وسط شما اسیب نبینی حالا ک مراعاتتو نمیکنن بیخیال باش

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
نه آخه دعواهای والدین تو شاید کوچیکه بوده و خیالت راحته که هی رفع میشه ولی بحث طلاق وسط باشه 

مآل منم هست از دنیا بریدم منم🙂 با این جور ک میگن پسر باش قوی باش این کار بهترین کار قوی باش🙃🙂

خودت میدونی همونی که خودت میزنی مال خودمه
به شما مربوط نیس، ولش کن. اونا باید حواسشون باشه ک این وسط شما اسیب نبینی حالا ک مراعاتتو نمیکنن بیخ ...

من خیلی استرسی ام تپش قلب گرفتم ولی نگرانشون هم هستم 

من مطمعنم الان شما هم مضطربی هم دچار استرسی. خب طلاقم بخان بگیرن میگیرن کاری از تو برنمیاد جز اینکه بیشتر مضطرب میشی

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

منم این طوری بودم دعوا که میکردن هر کدوم میومد به من می‌گفت که آره این طوریه تقصیره اونه و اینا منم میدیدم هر دو حق دارن نمیدونستم طرف کیو بگیرم اخرش گفتن بابا عوض اینکه به من حرف بزنین باهم حرف بزنین حلش کنین دیگ من خودم به اندازه کافی اعصاب خوردی دارم 😑

من خیلی استرسی ام تپش قلب گرفتم ولی نگرانشون هم هستم 

قبل اینکه بگی من اینو برات نوشتم، مشخصه عزیزم. متاسفانه اونا باید حواسشون ب شما باشه ک نیس، دو نفر ادم ازدواج کردن اختلاف دارن حالا تقصیر تو چیه؟ بنظرم باهاشون صحبت کن حداقل جلوی تو بحثی نکنن این حداقل کاریه ک میتونن برات بکنن

منم این طوری بودم دعوا که میکردن هر کدوم میومد به من می‌گفت که آره این طوریه تقصیره اونه و اینا منم ...

اره منم اینجوریم هر کاری هم باهم داشته باشن پیغام بر میشم هی به اون پیغام میبرم هی به این 

قبل اینکه بگی من اینو برات نوشتم، مشخصه عزیزم. متاسفانه اونا باید حواسشون ب شما باشه ک نیس، دو نفر ا ...

جلوم بحث کردن هم ببینن دعوا بالا میگیره میگن که برم اتاق ولی خب صداشون میاد و مضطرب میشم

جلوم بحث کردن هم ببینن دعوا بالا میگیره میگن که برم اتاق ولی خب صداشون میاد و مضطرب میشم

عزیز دلم بهشون بگو ک چقد حالت بد میشه. شاید بخاطر شمام ک شده کوتا بیان، بگو ببرنت مشاوره اونوقت وقتی مشکلت رو بگی مشاور حتما میاد با اونا هم حرف میزنه برا همین ممکنه اختلافشون کم بشه 

عزیز دلم بهشون بگو ک چقد حالت بد میشه. شاید بخاطر شمام ک شده کوتا بیان، بگو ببرنت مشاوره اونوقت وقتی ...

من برا اونا نگرانم حال خودم مهم نیس😖

عزیزم اصلا دخالت نکن

جلوتم یکیش یچی گف بحثو عوض کن و بگو خودتون بهتر میدونید هر کاری درسته انجام بدید

دعوام شد اگه میتونی برو بیرون خلاصه اونجا نباش

و اینکه اگه زندگی بخواد به طلاق بکشه شما هر کاری هم کنی اون زندگی تموم شده س

سعی کن بپذیری..میدونم سخته ولی مجبوریم