2777
2789
عنوان

دعوای والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 30 پست
من برا اونا نگرانم حال خودم مهم نیس😖

ب تهش فک کن ...اتفاق خاصی نمیوفته نهایت جدا میشن ...نگران خودت باش تا اونا زنگ بزن ۱۴۸۰مشاوره رایگان با مشاور صحبت کن

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
ب تهش فک کن ...اتفاق خاصی نمیوفته نهایت جدا میشن ...نگران خودت باش تا اونا زنگ بزن ۱۴۸۰مشاوره رایگان ...

خیلی ممنونم ❤️

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامان بابام دعواشون شده بود یک هفته مامانمو ندیدم و به بابامم محل نمیدادم

اتفاقا تا چیزی میگفتن میگفتم خب جدا شین

وقتی میدیدن من اوکی ام دیگه اصن پیش من راجب بحثشون صحبتی نمیکردن

مجبور میشدن با هم در تماس باشن و مشکلشونو خودشون حل کنن

یبار دعوا میکردن یبار ی جمله اون میگف به این مچسبید و برعکس

جرئت نمیکردن بمن یچی بگن چون تا یچی میگفتن میگفتم جدا شین و واقعا هم از بس دعوا داشتن جدایی رو ترجیح میدادم تا اینکه مداااام اعصابم خورد شه

الهی عزیزم بزن تو سر هر دوشون خجالت بکشن یعنی چی جلوی بچه دعوا گرفتن، کس که کسه یه حرف بسه،، این همه بحث نتیجه نداره زن غر میزنه مرد بره بیرون چرا با زنش بحث میکنه یا خودشو تغییر بده یا طلاق بده کلک کوتاه

ما ی معلم داشتیم میگفت به شماها هیچ ربطی نداره که پدر مادرت ن دعوا میکنن ،اونا خودشون بلدن که درست کنن ماجرا رو

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
اره منم اینجوریم هر کاری هم باهم داشته باشن پیغام بر میشم هی به اون پیغام میبرم هی به این 

میدونی که داری کار خیلی اشتباهی میکنی؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
میدونی که داری کار خیلی اشتباهی میکنی؟

میگم به من چه خودتون بگید 🥲مامانم تهدید می‌کنه و بعدشم من نگم داداش کوچیکه ترم رو درگیر میکنن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

میگم به من چه خودتون بگید 🥲مامانم تهدید می‌کنه و بعدشم من نگم داداش کوچیکه ترم رو درگیر میکنن

باید برن روانشناس

بچه ها خبر ببر خبر بیار والدین نیستن

سنگ صبورشون نیستن

جوش دهنده رابطه شون نیستن

این کارا به شما اسیب وارد میکنه حتی به خود پدر مادرت هم

معنی نداره بچه در جریان ریز حرف هایی باشه که میخوان به هم بزنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️