2777
2789
عنوان

داشتن حس هیجان به مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس هیجان دیگه چیه؟

این حس شما هوسه

وقتی اسمشو میزاری هیجان نمیتونی مهارش کنی

ولی وقتی روزی ۱۰۰ بار به خودت بگس اسمش هوسه شاید شرم و حیا کنی از سرت بیفته

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خب خودت میدونی که هم اشتباه هست هم گناه  سعی کن وقتی بهش نگاه میکنی خدا رو یاد کنی و سرتو بندا ...

من میگم نهایتا ماهی یه سلامی کنم اگه چشم تو چشم شیم همین 

بنظرم از جهاتی با مشکلات دست و پنجه نرم میکنید دنبال یجور هیجانید که یکنواختیارو فراموش کنید

این فضارو با همسرتون ایجاد کنید

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
این رو برو شدن پیش میاد 

بله عزیزم ممکنه به خدا پناه ببر اون لحظه تو دلت چهار قل بخون شیطون لعنت کن ولی میتونی بهش نگاه نکنی عزیزم این شروع بزرگترین اشتباهه محضه

۵ ساله میشناسمش اخیرا این حسو پیدا کردم

شاید بخاطر اینکه با همسر خودت زیاد اکی نیستی

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
من چی بگم همه دغدغه فکریم یه آقاییه که ازدواج قبلی داشته و دوتام بچه داره مجردم ولی باز چنین ازدواج ...

دوجاتون مجردین موضوع متفاوته من به رابطه باهاش فکر نمی‌کنم فقط دارم از حسم میگم مطمئنم بالای ۸ درصد آدما از این حس ها تجربه کردن ولی بعضیا جوری نظر میدن که انگار اولین باره میشنون یا چه گناهی کردی وقتی تو دهنه و تبدیل به عمل نکردی جز شخصیتت نیس که