2777
2789
عنوان

داشتن حس هیجان به مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 44 پست
اره علت اولیش اینه

بهش فکر نکن یعنی سعی کن یواش یواش کمرنگ میشه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یه فیلم خارجی دیدم. یه زن متاهل ک بچه ام داشتن عاشق یه رهگذر شد. زندگی شخصی زنه خیلی خوب بود خوشبخت بود. دو بار رفت سمت شوهرش واسه رابطه ولی نشد حالا یه بار بچه اومد و... . بعد ذهن این زن منحرف شد ب سمت اون مرد ک عاشقش شده بود یه بار از سر کنجکاوی رفت ببینه طرفو خیلی ریز ریز ب یارو نزدیک شد و باهاش رابطه برقرار کرد. زنه خیلی ب خودش مطمئن بود ک متعهده و.... ولی اول خیال پردازی بعد کنجکاوی و رابطه و عادت.... آخر فیلم شوهرش فهمید رفت سراغ اون یارو کشتش. فیلم آمریکایی و صحنه دار بود. میخوام بگم اینجور چیزا عاقبت خوبی نداره آخرش ختم ب شر و سیاهی میشه. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن ،همه مردم خودشونو خوب جلوه میکنن و تو فکر می‌کنی که از تو خوشبخترن ولی ای ظاهر قضیه ای خودتو فریب نده این یه فکر شیطانیه هیچ کس برای تو بهتر از شوهرت نیست 

خانوم محترم ببخشیدا ولی خیانت که حتماً در تختخواب نیست که وقتی شما فکر و ذهنت پیش مرد دیگه ای هستش همزمان داری هم به شوهر بدبختت خیانت میکنی و ظلم میکنی هم به زن اون مرد...واقعاً درست نیست که نون شوهرتو بخوری و خونه اش زندگی کنی و فکری بهش خیانت کنی واقعا اگر نمیخوایش طلاق بگیر و خلاص اما اینکارهم نکن بقیه خیانت هم صاف از اتاق خواب شروع نشده از همین نگاه ها و فالو در فضای مجازی و کم کم به رابطه نامشروع رسیده.

توی دنیا که نشد برزخ که پیدا کردمت مینشینم تا قیامت با تو صحبت میکنم ...
خانوم محترم ببخشیدا ولی خیانت که حتماً در تختخواب نیست که وقتی شما فکر و ذهنت پیش مرد دیگه ای هستش ه ...

مهم عمله اگه فکر بود که همه شاید بالای ۹۰ درصد باید طلاق بگیرن چون برا بالای ۹۰ درصد پیش‌آمده که یه تایمی ذهنشون درگیر یه نفر غیر همسرشون شده بعد دیگه دوباره از سرشون افتاده 

اگه خواست عملی کنه قبلش بله باید طلاق یگیره

مهم عمله اگه فکر بود که همه شاید بالای ۹۰ درصد باید طلاق بگیرن چون برا بالای ۹۰ درصد پیش‌آمده که یه ...

مشکل شما اینکه فکر میکنی خیانت فقط در عمل هستش که البته با این اشتیاقی که من در حرفهات دیدم بزودی عملی هم خواهی کرد،همونطور که گفتم ذات خیانت هیچ فرقی نداره میخواد فکر و علاقه ذهنی به کسی باشه یا میخواد خیانت در تختخواب باشه هردوش یکیه اگر کسی عاشق واقعی باشه حتی ذهنش هم سمت فرد دیگه ای نمیره شما عاشق شوهرت نیستی صرفاً باهاش زندگی میکنی پس جمع نبند 90 درصد چون اینطور نیست...طفل معصوم شوهرت...واقعاً دلم سوخت..میدونی خانوم هایی مثل شما باعث میشن جوانهای مجرد از ترس بی تعهدی شریک زندگی ازدواج نکنن

توی دنیا که نشد برزخ که پیدا کردمت مینشینم تا قیامت با تو صحبت میکنم ...