2777
2789
عنوان

خونه مامانم هستم دلم گرفته😭

216 بازدید | 7 پست

دیروز به شوهرم گفتم می‌خوام با مامانم  برم خونه فلان فامیل...منو میرسونی یا ن؟

بعد گفت مگه الآنم مردم خونه هم دیگه میرن؟!

بعد شروع کرد به قر زدن اخم و تخم و عجله عیب گرفتن از آرایش و لباسم گفت شبیه جن شدی بلد نیستی شال و مانتو ست کنی آرایش کنی و ...

منم بهش گفتم تو چرا اینجوری هستی برای خانواده خودت وقت داری باهاشون مهربونی ولی به من میرسه عجله داری. بد اخلاقی سرم داد میزنی ؟! من هربار برم جایی چرا باید پشیمون بشم؟!

بعد گفت تو دوباره اسم خانوادم رو آوردی ؟!!!از این به بعد بیشتر محدودیت میکنم 

بعد هم دنبالم نیومد رفتم خونه مامانم الان اونجام 

خیلی حالم بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بگو پدرت باهاش صحبت کنن،چرا ب خودش اجازه میده اینطوری عزت نفستو خورد کنه یکم باهاش جدی باش

بابام فوت شده متاسفانه 

چندبار مامانم باهاش حرف زده آخرش منو مقصر می‌کنه مامانمم طرف اونو میگیره

سعی کنین تو دعوا و بحث از خودتون حرف بزنین اسم خانواده هارو نیارین لطفا.  الانم برگرد خونتون&n ...

خوب زورم میاد چرا با اونا خوبه مهربونه ،با من بد اخلاقه 

من براش آشپزی میکنم من لباساشو می‌شورم ،من وقتی مریضه مراقبشم من با همه چیزش کنار میام ولی با اونا مهربونه همیشه در اختیار اوناس

خوب زورم میاد چرا با اونا خوبه مهربونه ،با من بد اخلاقه  من براش آشپزی میکنم من لباساشو می‌شور ...

بهت حق میدم ولی تو دعوا اسمشون و میاری فقط باعث دلخوری و دعوای بیشتر میشه.  اینا رو باید تو موقعیت مناسب بگی تو خلوتتون.  تو آرامش خونه.  به آرومی و با زبون نرم بگی عزیزم.  با داد و بی داد و بحث بدتر میشه