2777
2789
عنوان

درمان جوش

234 بازدید | 24 پست

بچه ها من یسری جوش زدم با اینک قبلش صورتم مثل اینه بود خیلی چیزا رو امتحان کردم دکترای مختلف ولی اکثرا ملتهب و بدتر شدن . ولی بالاخره نتیجه گرفتم الان میگم چیکار کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگم ک جوشام قرمز بودن رو گونه و چونه داشتم . 

اولین و مهترین چیز تغذیس . اصلا اصلاااااا سر سری نگذرین ازش اگ ابنایی ک میگم رعایت کنین قول میدم پوستتون عالی میشه

اب فرااااااوان بخورین 

اب پرتقال و لیموترش به شدت توصیه میشه تا ۴۰ روز خیلی خیلی حساس باشید رو تغذیه و فقط پاکسازی کنید تنقلات و فست فود این ۴۰ روز ممنوع

مورد بعد هر رروووز و هر روز تاکید میکنم ، گوشیتون رو با الکل قشنگ تمیز کنین . نصف جوشای صورت بخاطر الودگی فراوان گوشیه ک متوجهش نیستیم. و حتما حتما ۴ روز یکبار رو بالشتیتون رو بشورین

مورد بعد از فوم شستشو استفاده کنین . سینره خیلی خوبه قیمتشم مناسبته . بایو اکوا هم فوم ضدجوشش عالیه که من این فوم رو 

کرم ضدجوشش گرفتم و استفاده کردم و خیلی تاثیر داشت کلا روی هم ۱۵۰ نشد .

چ‌خوب منم بشدت این مشکلو دارم 😵‍💫

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

صابون بچه فیروز برای اوناییکه نمیتونن هزینه کنن فعلا هم به پوست من ساخت البته میگن phمتفاوت داره ولی به من ساخت .

مورد بعد اینک اصلا دستکاری نکنی بهشون توجه نکنین ک زیاد میشن .

اب برنج عالیه برای اکنه .

یخ روز ۷ روز پشت سر هم هر روز ی قالب کوچیک به کل صورت بزنید ... 

پرطوب کننده فراموش نشه 

۴۰ روز انجام بدین صورتتون خیلی عالی میشه حتی اگر جوشاتون هرمورنیه قطعا قطعا بهتر میشن

برا تو هورمونی نبود عزیزم؟ 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

برا قرمزی جای جوش چ پیشنهادی داری؟

برا قرمزی جای جوش چ پیشنهادی داری؟

اگر کامل جوشای صورتت خوب شده و فقط جای جوش داری ترمیم کننده لافارر سبز رنگشو پیشتهاد میدم ک عالیهد

اگر جوش داری اوووول جوشاتو باید درمان کنی وگرنه پخششون میکنی